Faik Gürses Bobo'nun akrabaları
HABERİ PAYLAŞ

Bobo'nun akrabaları

Haberin Devamı

Maç Beşiktaş’ın pek umurunda değildi. Taraftarın da öyle. 12. adamın hedefinde başkaları vardı. TFF Başkanı, Hüseyin Göçek, hakemler, Fenerbahçe Başkanı, Emre Belözoğlu, bir kısım medya, yani anlayacağınız herkes nasibini aldı.
Mustafa Denizli de belki de çift kupada görmediği bir sevgi seliyle karşılandı İnönü’de. Duygulandıran sahneler de vardı. İşte tam bir hafta geçmesine rağmen Beşiktaşlı, Fener maçını unutmamış yenilen hakkını içine sindirememişti. Alayına gazladılar. Zannediyorum PFDK da öyle yapacak. Toptan bir fatura kesilir herhalde.
Maçın büyük bölümünde top orta sahada didindi. Beşiktaş ve Sivas da öyle. Holosko üç neti kaçırdı, ama Bobo’nun pişirip getirdiği golü atamamazlık edemezdi. Bobo sahanın kralıydı. Üstelik bir çok akrabası da vardı. Holosko Slovak olmasına rağmen takım arkadaşıyla uzaktan akrabaydı.
Tabata ile hemşehri. Kamanan ile de Fransa’dan tanışıyorlar. Bu kadar akrabayı arkasına alan Bobo büyük oynadığı gecede ne yazık ki 3 puan sevinci yaşayamadı.
Maçtan sonra akrabalarıyla yazışıyordur sanırım. Çünkü bir akraba da onu ceza alanında indiren Yasin idi. Kıyak yaptı Bobo’ya ve zannetti ki Kuddusi Müftüoğlu çalacak. Çalınmıyor kardeşim... Ancak 9 metrelik tramplenden atlayacaksın, burnunun üzerine çakılacaksın ki öyle verecekler.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder