Faik Gürses Bu sese kulak ver
HABERİ PAYLAŞ

Bu sese kulak ver

Haberin Devamı

BOZACININ ŞAHİDİ

Nihat Özdemir, “Aziz Bey, hakem odasına girmedi, soyunma odası koridorlarında karşılaştılar, Kuddusi Müftüoğlu ile” dedi. Kuddusi de raporuna öyle yazmış zaten, “Fenerbahçe Başkanı hiç de hoş olmayan şeyler söyledi.” Polis kamerası da bu buluşmayı çekmiş. Saracoğlu’nda bunlar zaten oluyor. Ne lüzum var saklamaya.

TRİBÜNDEN ATILAN ADAM

Kamil Özen, atıldı ya da atladı. Fenerbahçe de buna köpürüyor. Everton maçında dışarıdan silah atıldı, Saracoğlu kapandı. Kamil’in faturası olaylar ve KDV dahil 185 bin lira. Kefen parası gibi. Marka değerimizden yukardaki meblağı lütfen düşünüz.

NE OLDU YÖNETMELİKLERE

Ankaragücü’nü Evren Paşa çıkardı, Diyarbakırspor’u siyaset ligde tutuyor. Eee, yarın düşenler feryad etmeyecek mi? 321 milyon dolardan biraz daha aşağı gelin bakiiiim. Düşe kalka bir ortasını bulacağız elbet!

BODRUM’DA ŞENDİK


Ulusal ve yerel medyanın iş birliğiyle Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu’nun tanıtımını Bodrum Turgut Reis’de yaptık. Yılda bir defa olsun bisiklet ailesi ile buluşuyoruz. Tam 51 kişiydik bu spora gönül verenlerle. Tabi bu yıl değişik bir tarafımız da olacak. Posta gazetesinin ünlü bandosu da 11 Nisan’daki startla birlikte finişe kadar bizle birlikte olacak. Genel Yayın Yönetmenimiz Rıfat Ababay’a sonsuz teşekkürler.

IŞIKLI KARTALLAR

İbrahim Altınsay, Adnan Dinçer, Cem Dizdar ve bendeniz geçen hafta Şile’deki Işık Üniversitesi’nin panelindeydik. Zaman zaman hararetli ve hareketli geçen panelde Beşiktaş’ın dünü ve bugünü masaya yatırıldı.
Ama en önemlisi bugün Revna Demirören’in yaptığı etkinliklere bu pırıl pırıl üniversite gençliğinin de bir yenisini eklemesiydi. Onlar da Van’da bir köy bulmuş adı Işıklı. Buradaki öğrencilerin eğitim hayatlarını en iyi şekilde sonlandırmak için Van’a gidiyorlar.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder