Faik Gürses Devam etmeli çünkü
HABERİ PAYLAŞ

Devam etmeli çünkü

Mahmut Özgener’e destek var. Hem de büyük. Ama yere daha sağlam basması için Kulüpler Birliği’nden açıkca destek beklemek de hakkıdır. Özerklikten bu yana ilk kez bu kadar cesur karar alabilen bir federasyon başkanını Allah bize gösterdi. O eyyamcı günleri anımsamak bile istemiyoruz. Herkes fikrini söyledi. Bir de Kulüpler Birliği’nden duyalım bakalım.

[[HAFTAYA]]

HİDDİNK

Maçtan önce: Kaldım. Maçtan sonra: Türkiye ile iyi bir kontratım var. Bir yere gitmiyorum. Bu cümleden hareketle yine de gidersen bay portakal kimse sana demez hoşça kal.

Haberin Devamı

AYKUT KOCAMAN İLE BİR DAKİKA

Brüksel’den, İstanbul’a dönüyoruz. Fenerbahçe Teknik Direktörü ile ayaküstü konuştuk. Şu cümle hocanın ana fikirini ortaya koymaya yetti de artı bile: “Şampiyon olduk ama ağabey, ben de bittim.”

U19 KONSANTRASYONU

NTV Spor’u izliyorum. Milli Takımımız maça başlamadan kenetlenmiş, galibiyet andı içiyor. Şu cümleyi duydum, kimin söylediği önemli değil: “Döve döve yenelim şunları.” 1-0 kazandık. 7 sarı kart çıktı bize. Biz Türküz, vur deyince öldürürüz.

SADRİ ŞENER

Milli maçın en renkli kişisi oydu. Bir ara yabancı transferinden sözü açtı: “Futbolcu da, menajerler de çıldırmış. Ne paralar istiyorlar.” “O zaman alma başkan” dedim. Yanıt: “Sen başkan ol da alma bakalım!”

BAKANA BAK

Brüksel’de bakanlık yapıyor. Hem de Türk. Adı Emir Kır. Türkiye maçı öncesi gazeteye demeç veriyor: “İnşallah Belçika kazanır.” Bakan olmuş ama siz siz olun BAKmayın bu adama.

ARDA TURAN

Tek hareket ve gol. Buna ölüsü bile oynadı derler halk dilinde. Dirisini zaten biliyordunuz.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder