Faik Gürses Hakan ve Nihat
HABERİ PAYLAŞ

Hakan ve Nihat

Sivasspor maçını kurtaran Rüştü, Porto maçında neden kızağa çekildi? Moralsiz Hakan Arıkan’ın yaptırmış olduğu penaltı bu yüzden Beşiktaş’ın başını çok ağrıttı. Hakan’ın artık bir karar vermesi lazım Beşiktaş kalesinde devam edecekse. Zaten Milli Takım’a uzanmış vaziyette. Ama bunca hata o kadar insanın kalp krizi geçirmesine neden oluyor. Fakat kurtardığı pozisyon bir o kadar neden olduğu pozisyonla ödeşmiş durumda. Maçın bir diğer adamı transfer edildiği günden bu yana kafalarda soru işareti bırakan Nihat idi.

Haberin Devamı

[[HAFTAYA]]

Attığı gol onun doğuşu mudur? Ya da Başkanın iki maç önce yalvardığı frikikteki niyazı mıdır? Nihat golden sonra Dragao Stadı’nı bir antrenman boyu kadar turladı. Onun bu şeref turu inşallah Beşiktaş’taki haykırışının bir eseri olsun. Ama bir başka isim daha vardı ki, Ersan Gülüm... Sihirli dokunuşu olmasa belki de Beşiktaş, Portekiz’den yine boynu bükük dönecekti. Durgun geçen ilk yarının külündeki savunma hataları, adam paylaşımındaki yanlışlıklar Porto’nun ekmeğine yağ sürmedi. Adamlar hem Beşiktaş ceza sahası içinde bulmaca çözdüler hem de geceyarısı beş çayı içtiler.

Beşiktaş’taki üçüncü şahıs Türkiye’ye geldiğinden beri Avrupa’nın gözdesi olan Bobo idi. Oyunda pek gözükmedi, ama sahne aldığı zaman ne kadar vazgeçilmez oyuncu olduğunu ortaya koydu. Direkte patlayan topu Beşiktaş’ın kaderini çizen bir başka oyuncusu yaptı. Ama vuruş tekniği yönünden saygı duymamak elde değil.

Son isim Holosko idi. Süre aldığı ilk 11’de ve daha sonra oyuna katkıda bulunmak için girdiği ikinci yarılarda hep silik bir tablo çizmesine rağmen dün geceki arzusu Schuster adına bir kazançtı. Holosko’nun bu görüntüsü devam ederse Beşiktaş’ın forvetteki önemli sıkıntılarından bir tanesi hava-civa olur. Ancak İbrahim Toraman’ın affedilmez bir biçimde rakibi biçişi belki de Beşiktaş’ın 11’e 10 maçı kazanmasını engelleyen faktördü.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder