Faik Gürses Mıhlama yaptılar
HABERİ PAYLAŞ

Mıhlama yaptılar

Haberin Devamı

İnönü’deki sis Beşiktaş gibi bir açıyor, bir kapatıyor. Fenerbahçe görüş mesafesi netleştiği anda, rakibinin ensesinde. Sağdan, soldan bindirmeler, şutlar, ortalar Rüştü’nün kalesinde hem sıkıntı yaşatıyor hem de Beşiktaş taraftarının yüreğini ağzına getiriyor. Bilinen şey Beşiktaş’ın karşı kalede fazla bir şey yapamaması bu maçın başlangıcında acaba bu sefer olacak mıyı da beraberinde getiriyor.
Serdar Özkan’ın maçın başında, daha sonra Bobo’nun kafasından kaçan fırsatlardan sonra Fenerbahçe sazı eline alıyor. Devre biterken Alex’in frikiği direk yerine file ile buluşsa yandı gülüm keten helva. Bu bakımdan ilk yarı beraberliği Beşiktaş için iyi sonuç. Denizli’nin niye ilk onbirde onunla başladığı da anlaşılmadan Serdar Özkan’ın yerine ikinci yarıya Tello ile başlaması iyi bir seçimdi. Merak ettiğim Serdar’ın ne zaman patlayacağı. O biliyorsa sorun yok.
Ama birgün ben patlarsam bilinki bu Serdar’ın yüzündendir. Sahada oynayan Fenerbahçe, Beşiktaş kaleyi savunuyor. Deyim yerinde ise attı atacak Fenerbahçe. İşte tam bu sırada acayip bir şey oluyor. Fink mıhlama yapıyor sanki Volkan’ın kalesinde.
Sonra da Bobo sahne alıyor, o da müthiş bir vuruşla sarsıyor Fener kalesini. 3 dakikada 2 gol. Beşiktaş moralleniyor. İnönü’de fiesta var sanki... Derken üstüne kaymaklı ekmek kadayıfı Uğur’dan. Sonuç: “Her zaman papaz pilav yemez” Bunu en iyi anlayacak kişi COLİN KAZIM’dır. At bakalım şimdi mesajlarını.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder