Faik Gürses Müthiş maç
HABERİ PAYLAŞ

Müthiş maç

Holosko’nun maçın başında kaçırdıkları Beşiktaş kaybının anafikriydi. Titreyip kendine geldi, ama Sivok faktörü Kasımpaşa’nın ekmeğine yağ sürdü. Çek futbolcu oyundan çıkınca Beşiktaş savunması da oyuldu. Elbette Rüştü’nün kurtardıkları da işin cabasıydı. Beşiktaş yenilirken galibiyeti buldu, beraberliğe düştükten sonra yine galibiyeti kaçırdı. Maçın özeti budur.

Ferrari’nin Kasımpaşa ataklarında tek başına mücadele etmesi iki golün Beşiktaş ağlarına gitmesine engel olamadı. Ernst’in anormal düşüşü, Yusuf’un etkisizliğine bir de Kartal’ın kanatlarının işleyemeyişi skoru 2-2’de bıraktı. Murat Erdoğan’ın kaçırdığı gol sonrası Beşiktaş Teknik Direktörü Mustafa Denizli’nin 73. dakikadaki hamlesi geldi.

Haberin Devamı

Tabata ile Nihat girince Siyah-Beyazlılar’ın oyun şekli değişti. Tabata’nın girer girmez yaptığı asist Tello ve Bobo’nun peş peşe gelen golleri, Beşiktaş’a refah puanları getiriyordu ki Kartal yine huzur bulamadı. 90+1’de Tello’nun kaçırdığı gol Mustafa Denizli’yi, yönetimi ve camiayı üzüntü ile başbaşa bıraktı. Maçın adamı olmaya layık Tello, daha zorunu atmış, kolayı kaçırmıştı. Kimbilir belki de kaçan şampiyonluk golüydü.

Kasımpaşa’nın Bursa maçındaki silik futbolu Beşiktaş önünde adeta şahlanan bir görüntüyü getirmişti. O kanatlanan takımın mimarı Kasımpaşa Teknik Direktörü Yılmaz Vural’dır. Çünkü hoca büyük maçları çok seviyor. Hele hele rakip Beşiktaş olunca iştahı bayağı kabardı hocanın.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder