Faik Gürses Operasyon
HABERİ PAYLAŞ

Tam 20 maç inceleniyor. Lig başlayalı 51 yıl geçmiş, ilk kez bu kadar kapsamlı bir soruşturma var. Sonunda “hadi size güle güle” denirse, zaten iyice sıfırlanacak duruma düşen futbolun marka değeri biter. Kimse de toparlayamaz.

POTADAKİ KIZLAR

Bizim gözümüzde siz şampiyonsunuz. Şimdi hedef Olimpiyata katılabilmek, zoru başarmak için sadece bir adım kaldı.

[[HAFTAYA]]

BİR KADININ FERYADI

Yılmaz Vural aranıyor. Seda hanımı kahreden cümle bu. “Biz Çeşme’deyiz” diyor ve devam ediyor, “Buradan altı kişi aldılar. Evimiz belli, telefonlarımızda. Hoca operasyondan önce Almanya’ya gitti. Madem gözaltına alınacaktı, neden müsaade ettiler. Dava açıyoruz kaçak muamelesi yapan basın kuruluşlarına.

Haberin Devamı

GEÇMİŞE MAZİ Mİ DİYECEĞİZ

Bir Fenerbahçeli dostum aradı dediğini aynen aktarıyorum, “Şimdi 6-0’lar, 5-0’lar, 8-0’ları unutup beyaz sayfa açacağız öyle mi? Peki bu sonuçları yaratanlar ne olacak? Tüm faturayı Fenerbahçe’ye yüklemenin adaleti nerede. O geçmiş ne olacak?

BİR HESAP ADAMI

Mahmut Özgener, “Geldimizde bütçe 124 milyondu 245’e çıkardık. Yeni hedef kaç para olur bilmem ama orada hesap uzmanı bir adam var. Adı Hüsnü Güreli. onun elinde. Yeni hedef öncelikle tasarrufu sağlamak olacak. Yani komşudaki gibi. Kemerler sıkılacak kocaman biçimde.

QUARESMA

Quaresma hasta, babam yasta. Tayfur hoca ne dersin bu hususta.

AMAN HAAA

Nevin Yanıt, “Gümbürt” diye geldin “pırt” diye kaybolma ablacığım. Sen daha çok rekorlar kıracaksın.

KAYA AĞABEY’İN ARDINDAN

Bir bir gidiyorlar.Hey gidi Kaya Köstepen. O müthiş kadroda yaşadığın şampiyonluklar, unutulmaz. En birincisi ise efendiliğin.

YUNUS EGEMENOĞLU

Gecesini, gündüzüne katıp çalıştığı yetmiyormuş gibi bir de Genel Kurul’da hakaret yedi. Baktım hiçbir açıklama yok yeni federasyondan. Özgener için “Türk futbolu bu adamdan kurtuldu” ile “Yunus Egemenoğlu istifa etsin” lafına söyleyecek birşeyiniz olmayacak mı?

Sıradaki haber yükleniyor...
holder