Faik Gürses Saracoğlu'ndaki sandık pankartı
HABERİ PAYLAŞ

Saracoğlu'ndaki sandık pankartı

Şekilde görüldüğü gibi içi boştu. 2014’te yapılacak seçimde dolacak. Kadıköy’den ve ülke genelindeki Fenerbahçeliler’den çıkacak oylara çok dikkat edin. Anketin sonuçları o gün belli olur.

KIRIK DÖKÜK

Sadri Şener, Nevzat Şakar yasaklı, Tuncay Bekiroğlu ve Zokora cezalı. Yönetim Fenerbahçe maçına gitmemiş, Aykut kırmızı görmüş. Taraftar yok. Bir tek canı kalmış Trabzonspor’un. E onu da alamazsınız ya.
[[HAFTAYA]]

CÜNEYT ÇAKIR

Kararlarında babasını bile tanımaz bir hakemdi, pazar günü Gökhan Gönül ile tanıştılar!

Haberin Devamı

FEVZİ ŞEKER

14 Aralık Çarşamba günü Spor. AŞ’deki jüri toplantısında onun 1990’daki Avrupa Şampiyonluğu’nu anlatıyordum. Ertesi gün vefat haberi geldi. 21 yıl önceki yaptığın kravat oyununu sana da hatırlatacaktım. Olmadı be şampiyon, ağlattın bizi...

ECZACIBAŞI SPOR KULÜBÜ

Servis edilen fotoğraflar, maç analizi, istatistikler, takım kadroları velhasıl bir spor yazarının yapacağını onlar yerine getiriyor. Yani bu sebeble kulüp deniyor.

HANGİSİ DOĞRU

Bursasporlu Turgay “Topu elimle aldım” dedi, Kamil Abitoğlu golü iptal edip ona sarı kart gösterdi. Gökhan Gönül, “faul yok hocam” dedi, Cüneyt Çakır Aykut’u atıp, Fenerbahçeli futbolcunun sözüne kulak asmadı.

HÜSEYİN SABANCI

İstanbul Büyükşehir Belediyespor’un kalecisi Hasagiç topa ceza yayının 5-6 metre önünde elle müdahele etti. Hakem serbest vuruş verdi, Hasagiç’i atmadı. Güler Sabancı bu hareketi görseydi, soyadını alır, işten de atardı.

U-17 MAÇI

Kırıkhansporlu gençler Hassaspor’u 37-0 yendi. Ertesi gün galip tarafın hocası bir açıklama yaptı: “Maça dokuz kişi çıktılar, bir kişi de açlıktan bayıldı zaten. Vallahi 57-0 bile biterdi.” Bu açıklama şimdiden iddianameye girsin, çocuklar büyüyünce ancak anlarlar ne yaptıklarını.

GOLFÇÜ ÖZLEM

Spora bakışı, hayata atılışı, ailesine sarılışı, şampiyonluğa ulaşması büyük bir ödülü hak ettiriyor, Ardahanlı kızımıza.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder