Faik Gürses TFF
HABERİ PAYLAŞ

Türkiye Futbol Federasyonu’un (TFF) önceki kararı: “Ligler zamanında başlayacak, Avrupa Kupaları’na aynı takımlar gidecek.” Sonraki açıklama: “Biz nihai karar vermedik, her an her şey olabilir.” Sayın Mehmet Ali Aydınlar, (Bize öyle öğrettiler) açıklama yaparken derin bir nefes alın, inanın o 10 saniye bile size zaman kazandıracaktır!

[[HAFTAYA]]

ÜNAL AYSAL

Önce destek verip, ardından köstek olmak. Sayın başkanın acemiliğine vermek gerekiyor. Üstelik, Galatasaray’ın zaten ismi geçmiyor şike soruşturmasında. Bırakın ezali rekabeti şimdi, ezeli dostluk zamanıdır bu zaman.

Haberin Devamı

ÇARŞI’DAN TARİHİ AÇIKLAMA

Beşiktaş denince akla gelen bu etkin grubun her satırında bir mesaj olan açıklama aynı zamanda bir Siyah-Beyaz duruşu da sergiliyor. Emeği geçenleri kutlarım.

BU DA YÖNETİMİN DURUŞU

Beşiktaşlı olmanın gereği neyse o yapıldı. Baba Hakkı, Baba Recep, Voleci Şeref, Çengel Hüseyin, Süleyman Seba, hepsinin içi rahat. Kupa aklanınca geri alınacak. Bir şeyi de yazmadan geçemem. 51 yıllık lig tarihinde, en fazla hakem hatasıyla canı yanan, şampiyon olacakken son anda kupası çalınan takım kim derseniz; BEŞİKTAŞ derim. Bu şike yakıştırmasını nefretle protesto ediyorum.

ERHAN KOÇER

Beşiktaşlı, benim Beşiktaşlılığımın silindiğini söylemiş. Gerekçesi, “Varsa Beşiktaş’ın dosyası açılsın” dedim. İyi etmişim. Lekeli yaşamaktansa, erdemli bir biçimde hayata devam etmek bir onurdur. İçine sindiriyorsan bu leke ile yaşamayı öyle kal. Kupayı da baş ucuna koy. Şimdi kimin Beşiktaşlılığı silinir karar kamuoyunun.

DHA VE EKREM AÇIKEL

Şike operasyonunu Türkiye ve dünyaya benim de çalışmaktan onur duyduğum Doğan Haber Ajansı’nın (DHA) istihbarat servisi yaptı. Ardından Kanal D muhabiri Ekrem Açıkel’in edindiği istihbarat 3 Temmuz günü kayda geçti: “Fenerbahçe’nin küme düşmesi, Beşiktaş’ın kupasının alınması söz konusu.” İşte yılın ajansı ve yılın gazetecisi.

VE TAYFUR HAVUTÇU

Eşek bile derken yüzü kızaran, Onursal Başkan Süleyman Seba’nın yeğenine böyle bir şike yakıştırması bile insanı çok üzüyor. Hocanın aklanacağına adım gibi eminim. Üst mahkemenin vereceği kararı merakla bekliyorum.

Haberin Devamı
Sıradaki haber yükleniyor...
holder