Faik Gürses Vurdu mu oturtuyorlar vallahi
HABERİ PAYLAŞ

Vurdu mu oturtuyorlar vallahi

Neriman’ın bir smacı Rus liberonun suratına geldi. Kızcağız çıktı bir daha da giremedi oyuna. Neslihan’ın smaç servisleri de İtalyanlar’ın ağız tadı olup çıktı. Anlayacağınız, Avrupa’da şimdi moda Türk Voleybolu. Yiyen bir daha yiyor. Doymak bilmiyorlar.

PES YANİ

Gaziantepspor maçına itiraz biraz ayıp oldu. Bu maçın tarihi belli, Almanya maçınınki de. Anlamadığım nokta milli maç haftasında pazartesiye maç koyan Futbol Federasyonu’nun tutumu. Gözlerine perde indi herhalde.

[[HAFTAYA]]

BURAK YILMAZ

5. Zafer Haftası devam ediyor. Kapalı gişe oynandığı için, kombine almanız rica olunur.

Haberin Devamı

FENER SEVGİSİ

Gözleri görmeyen bir engelli vatandaşımız İstanbul Belediye maçında. Yanındaki arkadaşı da sürekli ona bilgi veriyor. Görmese bile, görenden daha fazla biliyordur Fenerbahçe’nin durumunu!

ARDA TURAN

“Biz 50 bin dolar alacağımızı beklerken, yabancılar satın almak için helikopter bakıyordu” diyor. Peki Galatasaray ne diyor?

BOKSÖRLERİMİZ

Dünya Kupasın’da eskiden vurduk mu indirirdik. Şimdi bir vuruyorlar, biz kapaklanıyoruz ringe.

FORMULA 1

Yılların eskitemediği rallici İskender Arıoba diyor ki; “Bakan yanlış yönlediriliyor. Formula 1’i federasyon bitirdi.” Sayın Bakan siz de bu sese kulak verir misiniz? Saygılar.

CENGİZ GÖLLÜ ANISINA

Voleybol Federasyonu Başkanı Erol Ünal Karabıyık yönetimiyle bir ilke daha imza attı. Filenin önüne ve arkasına yarım asrını vermiş Cengiz Göllü’nün ismini Bursa’da temeli atılan salona verdi. İnsanlar yaşarken böyle anılmalıdır. Tebrikler başkan.

GALATASARAY

Aslan’ın ayak seslerini duyuyor, Fatih Terim’in yumruğunu görebiliyoruz. Çok yakında da kükreme sesi ile irkileceksiniz.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder