Fezi Altun Çünkü "bize kaldı!"
HABERİ PAYLAŞ

Çünkü "bize kaldı!"

Herkese selamlar,

Artık her hafta sizinle posta.com.tr’deki bu bana ayrılmış köşede buluşacak olmak harika hissettiriyor.

Sadece makyaj tüyoları vereceğimi sanıyorsanız baya yanıldınız. Her şeyden konuşmaya çok hazırım.

Bu dönem bol bol sizinle buluştuğum bir dönem oldu zaten. Kim demiş 2020 hep kötü şeyler getirdi diye? Şu aralar çok yakın dostum Seçkin Süngüç ile birlikte yeni açtığımız "Bize Kaldı" Youtube kanalının heyecanıyla doluyum.

Belki ilk videomuzun esintisi size kadar gelmiştir, Seçkin'le geçen hafta Bize Kaldı’da baya kahkaha attık; çünkü ilk konuğuz İrem Derici'ydi. Aslında videodan kesilen bölümlerle bambaşka bir video daha çıkardı ama inanın ki o dolu dolu açıklamaları videoya koymaya cesaretimiz yoktu. İzlediğinizde ne demek istediğimi daha iyi anlayacaksınız.

Haberin Devamı

Umarım enerjisi size de yansır hemen. İrem’e bir taraftan makyajlar yaparken bir taraftan da sıkıştırdıkça sıkıştırdık. Bir ara artık dilimin kemiği yok gibi hissedip “Sanat dünyasından en sevmediğin 3 kişiyi say” bile demişim. E yani hakikaten de kanalın adının hakkını vermişiz. Çünkü "bize kaldı".

Bakalım İrem’in ardından makyaj yaparken kimsenin cesaret edemediği sorularla soğuk soğuk terletip, bol bol da birlikte kahkaha atacağımız ne ünlüler olacak! Hiç merak etmeyin, videoların kamera arkalarında yaşadıklarımızı burada her hafta sizlere anlatacağıma şimdiden söz verebilirim.

People's Choice ödül törenini izlediniz mi?

Geçtiğimiz günlerde bildiğiniz üzere People’s Choice ödül töreni gerçekleşti. Bu sene Oscar ödül töreni bile adeta online yapılmışken kırmızı halı şıklığını ve makyajlarını incelemeyi nasıl özlediğimi anca fark ettim. Kim maske takmıyor, kim sosyal mesafe kurallarına uymuyor, istemsizce bunları daha çok incelediğimi fark ettim, o ayrı.

Çünkü bize kaldı

Geceye katılanlar arasında en çok dikkatimi çeken makyaj ise Latin Ateşi Jennifer Lopez’inki oldu.

Klasikleşmiş JLo makyajında olduğu gibi yine şahane bir cilt makyajı vardı. En çok gözlerimde kalpler çıkartan şey, dudaklarındaki kırmızı nar çiçeği rengi oldu. Hem kahve-ela bazlı göz rengini daha da ortaya çıkarmış hem de ten rengiyle müthiş bir uyum sağlamıştı.

Haberin Devamı

Yıllar boyunca meslek hayatımda da gördüğüm şekilde, neden birçok kadının özel günlerinde istediği makyajı bana anlatırken onun fotoğraflarından birini gösterdiğinin cevabını da bu gece tekrar almış oldum. Dünyadaki makyaj trendlerini neden ilk onun denediğinin de tabii.

E görüntüsüyle bu kadar büyük bir yer tutan bu şahane kadının, 1 Ocak itibariyle kendi makyaj koleksiyonunu çıkaracağı bilgisini de tekrar hatırlatayım bu vesileyle. Hatta biraz da düşündürüyor bu tarih, çünkü bana kalırsa saç ve makyajda trendleri dünyaya yayan bir kadının bu adımı çok daha önce atmasını bekleyenlerdenim. Ama yine de çıkar çıkmaz tüm stokların eriyeceğine de eminim. Bu koleksiyonu ilk deneyen isimlerden biri olmak için araştırmalarım şimdiden başladı. Elime geçer geçmez sizinle burada ince ince her detayını konuşacağımıza emin olabilirsiniz.

2020 gerçekten de bitiyor değil mi, doğru söyleyin!

2020’yi uğurluyor olduğumuza hala inanamıyorum. Hakikaten ne yıldı öyle? Tüm dünyayı derinden etkiledi. Üstelik derinden etkilemek deyimindeki “derin”in ne kadar derin olduğunu da ilk kez bu kadar yakından gördük. Hele ki bizim sektörde! Biliyorsunuz ki bir make-up artist olarak en keyif aldığımız ve en çok işlerimizle anıldığımız zamanlar davetler, açılışlar, galalar, düğünler oluyor.

Haberin Devamı

Çünkü bize kaldı

Bunlar olmadığında da yapabileceğimiz çok az şey var. Umuyorum ki 2021 bu sektöre de iyi gelecektir. Sosyal medyadan size anlatacağım yeni ürünlere bakmaktan ve tüm dünyadaki en yeni makyaj trendlerini incelemekten her baktığım yerde far paletleri görüyorum.

Haftaya tekrar görüşmek dileğiyle.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder