Filiz Özkol 03 Aralık 2019 günlük burç yorumları
HABERİ PAYLAŞ

03 Aralık 2019 günlük burç yorumları

KOÇ: Entelektüel oluşumlar için uygun bir gün olmasına rağmen, duygusal takıntılarınız yüzünden olayların sınırlarını genişletebilirsiniz. Evinizdeki değişime karşı huzursuzluk duymanız gerekmiyor. Sinirlisiniz, dikkatli olun.

BOĞA: Potansiyeliniz epey yüksek. Bilinçaltınızın pozitif enerji ile yoğunlaşmasından dolayı yapacağınız geniş bir istek yelpazesi gündeme gelecek. Bugün maddi konularla ilgili duygusal güvene ihtiyacınız var.

İKİZLER: Bugün, enerjinizin düşük olması nedeniyle yapmanız gereken birçok işi yarım bırakabilirsiniz. Karamsarlığa kapılmanız için neden yok. Geçici yetersizlik duygusu içinde olmanız sizi olumsuz etkiliyor.

Haberin Devamı

YENGEÇ: Bugün, değişiklik yapmak için hiçbir fırsatı kaçırmıyorsunuz. Meraklı yapınızı ön plana çıkarıyorsunuz. Yol fırsatlarını hızlıca değerlendirmelisiniz. İlginç konuşmalarınızla çevrenizi istediğiniz gibi etkileyeceksiniz.

ASLAN: Duygusal, romantik ve her an gözyaşı dökmeye hazırsınız. Yüksek enerjinizi olumlu kullanmalısınız. Yaratıcı yönleriniz ön planda olacak. Duygusal konularla ilgili karışık düşünceler içindesiniz. Strese dikkat etmelisiniz.

BAŞAK: Bugün, yollarla ilgili bazı gelişmeleri takip etmek isteyebilirsiniz. Araştırmacı yönünüzü güçlendiriyorsunuz. İsteklerinizde önemli artış var ve kendinize güveneceğiniz işler yapacak ve duygusal coşkular yaşayacaksınız.

TERAZİ: Yüksek ideallerinizi yaşama geçirmek için gösterdiğiniz çabanın taşları yavaş yavaş yerine oturuyor. Bugün ince hesaplar ve planlar içindesiniz. Yaşamınızla ilgili kararların sonuçlarını çok çabuk görmek istiyorsunuz.

AKREP: Değişik alanlarda yaptığınız çalışmaların ilgi görmesi motivasyon gücünüzü artırırken düşünce sınırlarınızı genişletiyor. Bugün epey hareketlisiniz. Birçok zincirleme işin üstesinden gelebileceksiniz.

YAY: Duygularınız yoğun. Birlikte çalıştığınız kişilerle aranızda gizli çatışmalara neden olabilir. Sizin her zamanki çözümcü yapınız sayesinde bazı olaylar çok çabuk düzelecek ve dinginliğe kavuşacaksınız.

OĞLAK: İnatçı yapınızı ortaya çıkaracak çalışmalar içinde olacaksınız. Eğer kalbiniz boşsa çevrenizde ve arkadaş gruplarınızda ilginizi çekecek biriyle tanışabilirsiniz. Bugün iletişimde her şey mükemmel.

Haberin Devamı

KOVA: Bugün partnerinizle karşıt düşünceler içindesiniz ve bu durum aranızda duygusal sorunların ortaya çıkmasına neden olacak. İnatçısınız ve kendi düşüncelerinize değer veriyorsunuz, bu yüzden olayları abartmaya başladınız.

BALIK: Arkadaşlarınızla aranızdaki duygusal bağ güçleniyor. Koruma içgüdünüzün yoğun olacağı bir gün ve isteklerinizde aşırıya kaçabilirsiniz. Farklı fikirdeki kişilerle aranızda problemler çıkabilir, dikkatli olun.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder