Filiz Özkol 04 Aralık 2019 günlük burç yorumları
HABERİ PAYLAŞ

04 Aralık 2019 günlük burç yorumları

KOÇ: Siz her anlamada tatmin sağlayacak işlerden hoşlanıyorsunuz. Ama olaylara aktiflik kazandırmak için zamana ihtiyacınız var. Güneş Yay’da ilerlerken olabilecek sorunları ve her şeyi ince ayrıntısına kadar düşünmelisiniz.

BOĞA: Mantığınızın sizi yanıltmasına izin vermiyorsunuz. Bu durum bazen iyi olmuyor. Çok derin düşünen ve olayları ayrıntıları ile inceleyen kişiler de hata yapabilir. Bugün araştırmaya yönelik çalışmalı, doğru yolu bulmalısınız.

İKİZLER: İş yerinizde kişileri çok çabuk ikna etme gücüne sahipsiniz. Ama onların sizi etkilemeleri epey güç. Bugün, farklı görüşlerin oluştuğu ortamlarda duygusal davranmak yerine kendinizi ifade etmenin yollarını bulmalısınız.

Haberin Devamı

YENGEÇ: Ailenizin tepki vermesini istemiyorsanız fikirlerini önemseyin. Özgür davranmak isteyebilirsiniz. Bağımsızlığınız kısıtlandığı zaman istediklerinizi yaşama geçiremiyorsunuz. Yaşantınıza renk katacak işler geliyor.

ASLAN: Maddi konularla ilgili araştırmalarınızı yönlendirmek isteyeceksiniz. Yakın ilişki içinde olduğunuz kişilerle fikir alışverişi içinde olmanıza rağmen en son sözü siz söylemek istiyor, kendinizi yoruyorsunuz.

BAŞAK: Köklü düşüncelerin sizi yönlendireceği konularda çalışmak istiyorsunuz. Ama günlük hayatta fazla yük taşıyor ve zaman zaman fazla zorlanıyorsunuz. Bu durum gerçeklerden kaçmanıza neden oluyor. Yetenekleriniz ortada.

TERAZİ: Bugün, işinizle ilgili çalışmalarda güçlü bir motivasyona ihtiyacınız var. Ayrıca kalabalık ortamlarda bile çevrenizden kopabilir, birçok arkadaşınızın sizi uzaktan izlemesine neden olabilirsiniz. Çok çekicisiniz.

AKREP: Maddi konularda yaşadığınız sıkıntının bir müddet devam etme olasılığına rağmen, sınırlarınızı zorluyorsunuz. Karşı cinsle ilişkilerinizde şüphecisiniz. Geçmişte yaşadığınız olumsuzlukları unutmalısınız.

YAY: Elinizdekiyle yetinmek istemiyorsunuz. Araştırmacı yapınızı kişisel ilişkilerinizde daha da ön plana çıkarıyorsunuz. Maddi konularda biraz daha rahatlamak istiyorsanız iş yaşantınıza yeni kazançlar eklemelisiniz.

OĞLAK: Bugün sıra dışı konular ilginizi çekecek. Sınırlarınızı öyle güzel çizeceksiniz ki hiç kimsenin size zarar vermesine izin vermeyeceksiniz. Duygularınız atakta fakat sakinsiniz. Elinizden istemediğiniz bir para çıkabilir.

Haberin Devamı

KOVA: Alışkanlıklarınız konusunda ısrarcı bir tavır takınmanız sayesinde bazı meseleleri çözebilirsiniz. Harcamalarda aklınıza gelmeyen masraflar çıkabilir. Özel bazı fedakarlıklar yapmanız sizi rahatlatacak.

BALIK: Yaratıcılığınıza çok fazla güveniyorsunuz. Çevresel faktörlerin baskısının sizi olumsuz etkilemesine izin vermeyin. Bugün yapmak istediğiniz birçok işin listesini yapın. Taviz konusunda temkinli davranıyorsunuz.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder