Filiz Özkol 09 Kasım 2019 günlük burç yorumları
HABERİ PAYLAŞ

09 Kasım 2019 günlük burç yorumları

KOÇ: Tanışacağınız kişilerin çevreleri sizin için çok önemli, bunu sakın unutmayın. Sosyal statünüzü geliştirecek arkadaşlarla bir arada olurken sezgilerinizi kullanacaksınız. Kendi değerlerinizin farkındasınız.

BOĞA: Entelektüel ve sosyal olan kişilerden etkileneceksiniz. Akıl ve felsefi konuşmalar sizin için önemli. Aşka bağlı yolculuklar yapabilirsiniz. Eğlenceli ortamlarda beğeneceğiniz kişilerle birliktelik şansınız mevcut.

İKİZLER: Sanatsal ortamlarda aşklar doğabilir. İş hayatınızda aniden bir aşk kıvılcımları söz konusu. Ev ve ailenizi sevmenize rağmen çalışma yaşamınız çok daha ön planda olacaktır. Bu dönem seçimlerinizi doğru yapmalısınız.

Haberin Devamı

YENGEÇ: Bazı aşklar yarım kalacak. Sevdiğiniz kişiye yüklediğiniz duygusal gereksinim onun da hayatını etkileyecek. Risk alma konusunda çekimser davranabilirsiniz. Akşam sert çıkışlardan uzak kalmalısınız.

ASLAN: Karşı cinse istemeseniz de kayıtsız kalamayacaksınız. İşte iletişime önem vermek zorunda kalacaksınız. Küçük yazışmalar ve seminerler sayesinde kendinizi göstereceksiniz. Enerjinizin yüksek olduğu bir gün.

BAŞAK: Bazılarınız kardeşlerle ve yakın arkadaşlarla ortak çalışacaklar. Bu çalışmadan karlı çıkacaksınız. Gücünüzü çevresel faktörlerden alacak işler yapmak isteyeceksiniz. Önemli kararlar arifesindesiniz.

TERAZİ: Kişilerin olaylar karşısında gösterdiği tavırlar sizin için önemli. Bu nedenle iş çevrenizde kararsız bir şekilde ortalıkta dolaşan arkadaşlarınızı eleştiriyorsunuz. Aleyhinizdeki söylentilere hazırlıklı olmalısınız.

AKREP: Gerçekleştirmek istediğiniz düşüncelere karşı ortaya çıkan hiçbir karşıt düşünce sizi negatif etkilemeyecek. Arkadaş toplantılarında entelektüel yönünüzle ilgi topluyorsunuz. Her şeye karşı dikkatli davranmalısınız.

YAY: Alıngan ve ben merkezci olduğunuz bir gün yaşıyorsunuz. Her dediğiniz olsun istiyorsunuz ama olaylar farklı olabilir. Öfkeli davranışlardan uzak kalmalısınız. Partnerinizle aranızdaki mesafeyi korumaya çalışın.

OĞLAK: Özgürlüğünüzü maddi durumunuzun düzelmesiyle sağlam bir hale getireceksiniz. Aynı fikirlere sahip olduğunuz ve finans desteği sağlayacak kişilerle beraberlik içinde olacaksınız. Bu dönem alınganlığınız artacak.

Haberin Devamı

KOVA: Aşk ve duygusal ilişkilerinizde fazla seçici ve mükemmeliyetçi olacaksınız. Bugün tenkit edilmekten nefret ettiğiniz bir gerçek. Üstelik ailenizden gelecek olan bu eleştiriler canınızın daha çok sıkılmasına neden olacaktır.

BALIK: Önemli bir iş anlaşması yapmak istiyorsanız güzel bir fırsat. Bugün kendinizi denetleme gereği duyacak ve ciddi aşamalar içinde olacaksınız. Bulunduğunuz konumu farklı platformlara taşımayı amaçlıyorsunuz.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder