Filiz Özkol 1 Ağustos 2022 günün burç yorumları
HABERİ PAYLAŞ

1 Ağustos 2022 günün burç yorumları

KOÇ: Ailenizle yaşadığınız sorunların sizi üzmesine izin vermemelisiniz. Onlarla istemeden de olsa yaşadığınız durumlarda gözden kaçırmamanız gereken; sabır ve taviz gibi iki önemli parametreyi dengede tutmak olmalıdır.

BOĞA: Bugün inatçı tavırlarınızla çevrenizi bazı konularda bezdirebilirsiniz. İnsanın her ortama adapte olabilmesi için, çevresine karşı iletişim düzeyini yüksek seviyelerde tutması gerekir. Bu konuya özen gösterin.

İKİZLER: Bugün yakın dostlarınızdan alacağınız destek, sizin için önemli bir pota oluşturacak. Öğle saatlerinden sonra işbirliği içinde olacağınız kişilerle bir araya geleceksiniz. Partnerinizle de bu konuda hemfikir olacaksınız.

Haberin Devamı

YENGEÇ: Bugün maddi konularda işbirliğine ihtiyacınız olabilir. İsteklerinizi karşı tarafa aktarırken zorluk çekmeyecek ve atılımcı davranışlarınızla göz dolduracaksınız. Amacınıza uygun başarılı çalışmalarınız ses getirecek.

ASLAN: Çok canlı bir gününüzdesiniz. Gereksiz yere verdiğiniz sözlerden dolayı canınızı sıkılabilir ve bazı işlerinizi erteleyebilirsiniz. Son günlerde gereğinden fazla çalışıyorsunuz. Bugün partnerinizden yardım alabilirsiniz.

BAŞAK: İşbirliği içinde olduğunuz kişilerin karşıt düşünce içinde olması sizi çok fazla etkilemeyecek. Girişimciliğinizi destekleyen davranışlar içindesiniz. Bugün karşınıza çıkacak olan fırsatlar olumsuzlukları unutturacak.

TERAZİ: Geçmişle ilgili nostaljik anılarınızı paylaşabileceğiniz insanların varlığı sizi mutlu ediyor. Sizin bu halinizi, aşırı olmaması şartıyla partneriniz de anlıyor. Uzun süredir haber alamadığınız kişileri özleyebilirsiniz.

AKREP: Yapmayı hedeflediğiniz işle ilgili olarak desteğini beklediğiniz kişiyi şımartabilirsiniz. Sağduyulu olmak adına üstün bir çaba sarf ediyorsunuz. Bugün fazla sorumluluk alıyor ve kendinizi gereğinden fazla zorluyorsunuz.

YAY: Kendinize olan güveniniz sizi bazen çok fazla cüretkâr yapıyor. Fakat, mantıklı olan yanınız ağır basıyor ve gereken adımı dikkatli bir şekilde atıyorsunuz. Bugün enerjinizi istediğiniz her konuda doğru kullanacaksınız.

Haberin Devamı

OĞLAK: Yaşamın her adımında bir yerlere ve her konuya kendi çabanızla hakim olmak istiyor, emek vermeden bir şeylere sahip olmak istemiyorsunuz. Her olayın arkasında farklı nedenler aramak sizde alışkanlık halini aldı.

KOVA: Hiç kimsenin sezemediği konuları hissedebiliyorsunuz. Bu da sizde sürekli bir huzursuzluk yaratıyor. Sevdiğinize karşı kesinlikle gizlilik içinde olmamalısınız. Bugün ters bir bileşke içinde olacaksınız.

BALIK: Bugün yakın arkadaşlarınızla kurduğunuz samimiyeti, iş yerinizdeki diğer ortamlara yaymalısınız. Bu sizin motivasyonunuzu daha da yükseltecek. Alışkanlıklarınıza bağlı olmanız, dost konusunda da seçici olmanıza neden oluyor.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder