Filiz Özkol 1 Mayıs 2021 günün burç yorumları
HABERİ PAYLAŞ

1 Mayıs 2021 günün burç yorumları

KOÇ: Siz her anlamda tatmin sağlayacak işlerden hoşlanmanıza rağmen olaylara hız kazandırmak için zamana ihtiyacınız var. Güneş finans evinizde ilerlerken olabilecek sorunları en ince ayrıntılarına kadar düşünmelisiniz.

BOĞA: Mantığınızın sizi yanıltmasına izin vermiyorsunuz, bu durum bazen olumlu olmuyor. Çok derin düşünen ve olayları ayrıntıları ile inceleyenler de hata yapar. Bugün araştırmalı ve doğru yolu bulmalısınız.

İKİZLER: Birlikte çalıştığınız kişileri çok çabuk ikna ediyorsunuz. Ama onların sizi etkilemeleri epey güç. Bugün, farklı görüşlerin oluştuğu ortamlarda duygusal davranmak yerine kendinizi ifade etmenin yollarını bulmalısınız.

Haberin Devamı

YENGEÇ: Ailenizin tepki vermesini istemiyorsanız onların fikirlerini önemseyin. Özgür olmak isteyebilirsiniz. Özgürlüğünüz kısıtlandığında istediklerinizi yaşama geçirmekte çok zorlanıyorsunuz.

ASLAN: Bugün, maddi konularla ilgili araştırmalarınızı yönlendirmek isteyeceksiniz. Yakın olduğunuz kişilerle fikir alışverişi içinde olmanıza rağmen son sözü söylemek istiyor ve kendinizi yoruyorsunuz.

BAŞAK: Köklü düşüncelerinizin sizi yönlendireceği konularda başarılı olmak istemenize rağmen günlük yaşamınızı baş edebileceğinizden fazla işle zorluyorsunuz. Bazen gerçeklerden kaçıyorsunuz.

TERAZİ: İşinizle ilgili çalışmalarda güçlü bir motivasyona ihtiyacınız var. Bugün kalabalık ortamlarda bile çevrenizden kopabilir, birçok arkadaşınızın sizi uzaktan izlemesine neden olabilirsiniz. Çekiciliğiniz mükemmel.

AKREP: Maddi konularda yaşadığınız sıkıntıların bir süre daha devam etme olasılığına rağmen sınırlarınızı zorlamaktan hoşlanıyorsunuz. Karşı cinsle ilişkide şüphecisiniz. Geçmişteki olumsuzlukları unutmalısınız.

YAY: Elinizdeki olanaklarla yetinmek istemiyorsunuz. Araştırmacı yapınızı kişisel ilişkilerinizde daha ön plana çıkarıyorsunuz. Maddi konularda biraz daha rahatlamak istiyorsanız yeni kazançlara yönelmelisiniz.

OĞLAK: Bugün sıra dışı konular ilginizi çekecek ama sınırlarınızı öyle güzel çizeceksiniz ki kimsenin size zarar vermesine izin vermeyeceksiniz. Duygularınız atakta. Elinizden istemediğiniz bir para çıkabilir.

Haberin Devamı

KOVA: Alışkanlıklarınız konusunda ısrarcı bir tavır takınmanız sayesinde bazı meseleleri kökten çözümleyebilirsiniz. Aklınıza gelmeyen masraflar çıkabilir. Bazı fedakarlıklar yapmanız sizi rahatlatacak.

BALIK: Yaratıcılığınıza çok fazla güveniyorsunuz. Çevrenin baskısının sizi olumsuz etkilemesine izin vermemelisiniz. Bugün yapmak istediğiniz birçok işin listesini yapın. Taviz konusunda temkinlisiniz.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder