Filiz Özkol 1 Ocak 2020 günlük burç yorumları
HABERİ PAYLAŞ

1 Ocak 2020 günlük burç yorumları

KOÇ: Bugün, partnerinizle işbirliği içindesiniz. Kazançlarınızla ilgili ortak kararlar alabilirsiniz. Yaşamınızı kendi istekleriniz dahilinde yönlendirmek isteyebilir ve bu konuda yaratıcılığınızı kullanabilirsiniz.

BOĞA: Maddi konularda fikrinizi söylerken çekimser kalabilirsiniz. Karşınızdaki kişilerin size iyi niyetle yaklaşımlarından emin olmadan fikirlerinizi ortaya koymak istemiyorsunuz. Olaylara yaklaşımınız çok farklı.

İKİZLER: Değerlerinizin farkındasınız. Ama bu özelliğinizi karşı tarafa aktarma konusunda güçlük çekebilirsiniz. İnatçı yapınızı vurgulayarak karşınızdaki kişiyi üzebilirsiniz. Bugünlerde yaşamınızı zorlaştırmayın.

Haberin Devamı

YENGEÇ: Enerjiniz yüksek ve ideallerinizi hiç kimseyle paylaşmak istemeyeceksiniz. Egonuzu ifade edemediğiniz zaman huzursuz ve kaprisli oluyorsunuz. Emir almamak gibi takıntılarınız olduğu için bu dönem başarıyı kucaklayacaksınız.

ASLAN: İlginç fikirlerinizi iş konularında kullanarak çevrenizi şaşırtabilirsiniz. Kendinizi yenileme konusunda acele etmemelisiniz. Yaşantınızla ilgili güzel planlar yapmanıza rağmen değişimlerden çabuk etkileniyorsunuz.

BAŞAK: Çalışma hayatınızın duygusal motivasyonunuzla eş değerde olduğu bir gün. Etrafınızdan çabuk etkileniyor ve problemlerinizi yaptığınız işe yansıtıyorsunuz. Bu dönem sosyal aktivitenizde canlanma söz konusu.

TERAZİ: Araştırmacı yapınızı daha fazla zorlamanız gerekmiyor. Birlikte olacağınız topluluklarda kendi özünüze dönmek isteyebilir, bazı olaylara ilgisiz kalabilirsiniz. Düşüncelerinizin yanlış anlaşılması tarzınızla ilgili.

AKREP: Bulunduğunuz ortamlarda kendi düşüncelerinizi savunmak zorunda kalabilirsiniz. Sabit düşünceleriniz olduğunda olaylara dar bir açıdan bakıyorsunuz. Arkadaşlarınızın sunacağı tekliflere hazır olun.

YAY: Aşk yaşantınızla ilgili zihinsel dağınıklık söz konusu olabilir. İlgi alanınızda farklı değişimler içindesiniz. Kafanızda yeni düşüncelerin oluşmasına zemin hazırlarken ikili ilişiklerinizde zor anlar yaşayabilirsiniz.

OĞLAK: Güneş burcunuzda ilerlerken üstünlük duyguları içinde olabilirsiniz. Toplumsal konulara eğilim gösterme ihtiyacı içindesiniz. Ailenizin sorunları önem kazanıyor. Özellikle annenizle ilgili birtakım olaylar yaşayabilirsiniz.

Haberin Devamı

KOVA: Aşk gezegeni Venüs burcunuzda ilerliyor. Yaşam coşkunuzu iki katına çıkarırken enerjinizi dengeleme konusunda uyarıyor. Her aktiviteye duygusallığınızı da aktaracaksınız. Tartışmalardan uzak kalmalısınız.

BALIK: Yapmayı planladığınız işleriniz için yeni yapılanmalar içinde olacaksınız. Enerjinizin güçlü olduğu bir gün. İhmal ettiğiniz işlerinizin size sorun yaratmasını istemiyorsanız verdiğiniz sözleri yerine getirmelisiniz.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder