Filiz Özkol 1 Temmuz 2022 günün burç yorumları
HABERİ PAYLAŞ

1 Temmuz 2022 günün burç yorumları

KOÇ: Çevrenizle işbirliği içine girebilir ve ortaklaşa çok para kazanabilirsiniz. Önünüzdeki fırsatları zekice değerlendirin. Kardeşlerinizin sorunları gündeme gelebilir. Bugün dinamik yapınızı ortaya çıkarın.

BOĞA: Aktif yapınızı ön plana çıkarabilecek işlerle uğraşmalısınız. Enerjinizi doğru kullanabileceğiniz bir gün. Kariyerinizle ilgili gelişmeleri sessiz bir şekilde takip ediyorsunuz. Bugün zıtlaşmalara dikkat edin.

İKİZLER: Enerjik yapınızı zorlayan işleri seviyorsunuz. Sıradan işler size göre değil. Bugün, şartlarınızı zorlayın. Zaman akışı içinde bazı olayları kendinize göre yeniden yapılandırıyor ve yaşama geçiriyorsunuz.

Haberin Devamı

YENGEÇ: Kendinizi bitkin hissetmeniz için sebep yok. Sadece sorumlulukların artması sizi zorluyor. Birlikte çalıştığınız kişilerin size vereceği destek çok önemli. İş arkadaşlarınızın tepkisini alabilirsiniz, dikkat.

ASLAN: Denetleme ve diretme özelliğiniz yüzünden karşınızdakileri kırıyorsunuz. Duygusal konularda fikirleriniz açıklarken net konuştuğunuz için sorun çıkabilirsiniz. Dostlarınızla görüşmelisiniz.

BAŞAK: Titiz ve disiplinli yapınız işe yarayacak. Bazı olayları güçlü mantığınızla çözüyorsunuz. Yeni yatırımlar söz konusu. Aşkta, alışkanlıklarınıza bağlı yaşamak hoşunuza gidiyor. Disiplinli yaşamak istiyorsunuz.

TERAZİ: Dengeli ve yeniliklere açık yapınız her zaman göz dolduruyor. Bolluk gezegeni Jüpiter’in etkisiyle yaşamı enerjik algılıyorsunuz. Ailenizin bazı sorunları için çaba harcamak zorunda kalabilirsiniz. Uzlaştırıcı olmalısınız.

AKREP: Maddi konularda beklediğiniz açılımlar gündemde. Varsayımlarınızı farklı bir şekilde kabul ettirmesini biliyorsunuz. Bugün istediğiniz şartları gündeme getirmekten korkmuyor, cesur davranıyorsunuz.

YAY: Düşüncelerinizde ısrarcısınız. Kendinize güveniyorsunuz. Ödün vermeyen yapınızı herkes biliyor ve sorunlarına çözüm getirdiğiniz kişiler sizi savunuyorlar. Aşk yaşantınız bundan etkilenecek.

OĞLAK: Düzeni seven biri olarak baskıya gelemiyorsunuz. Ortaklıklarda paslaşarak çalıştığınız zaman başarılı oluyorsunuz. Bilinçaltınızda sizi yönlendiren olaylarla mücadele ediyorsunuz. Çelişkileriniz fazla.

Haberin Devamı

KOVA: Güvensizliğinizi yendiğiniz zaman çok daha başarılı oluyorsunuz. Çevrenin etkilerinden uzak kalmaya çalışmalısınız. Bugün, Ay’dan olumlu etkiler alıyorsunuz. Sorunlarınıza dış etkenleri karıştırmayın.

BALIK: Duygusal konulara ailenizin karışması hoş olmuyor. Onların fikrini almak için danıştığınız konular başınıza iş açabilir. Karşıt tarafın olayları büyüterek gereksiz bir şekilde başınızı ağrıtmasını istemiyorsunuz.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder