Filiz Özkol 10 Aralık 2019 günlük burç yorumları
HABERİ PAYLAŞ

10 Aralık 2019 günlük burç yorumları

KOÇ: Farklı koşulların çalışma sistemlerini merak edeceğiniz bir gün. Duygu dünyanızı çevrenize kapatabilirsiniz. Arkadaşlarınızın düşüncelerinizi merak etmelerine neden olacaksınız. Bugün içinize kapanacaksınız.

BOĞA: Mantıklı yönleriniz daha belirgin olacak. Alışkanlıklarınızın size sağlayacağı olumlu etkileri gün içinde daha rahat hissedeceksiniz. Bugün, ailenizin yaşlı bireylerinden bazı kişilerin sizden istekleri olacaktır.

İKİZLER: Maddi konular kafanızda yeniden şekillendirmek isteyeceksiniz. Yeni başlangıçlar konusunda kendinizi baskı altında hissediyorsunuz. Para sıkıntılarınıza yeni kaynaklar bulmak için gerekli şartları oluşturabilirsiniz.

Haberin Devamı

YENGEÇ: İlişkide mantıklı davranmalısınız. Duygularınız karışabilir. Güven ihtiyacı içindesiniz. Partnerinizden beklediğiniz desteği bulamadığınız zaman kafanızdaki olumsuz fikirler yüzünden moraliniz hemen bozuluyor.

ASLAN: Zor şartlarda çalışmaktan yılmayan bir yapınız var. Koşullarınızı zorladığınızda hedeflerinize hızlı yaklaşıyorsunuz. Yaşam kalitenize ilave edeceğiniz her türlü donananıma hazırsınız. Yeni sınavlara doğru gidiyorsunuz.

BAŞAK: Başlatacağınız çalışmalarda kendi gücünüzün sınırlarını deneyeceksiniz. Özenli ve titiz davranacağınız bir gün. Her şeyi inceleyerek sonuca varmak istiyor ve şüpheleriniz konusunda ısrarcı bir tutum sergiliyorsunuz.

TERAZİ: Ailenizi ve kariyerinizi disiplinli şekilde kombine ediyorsunuz. Sosyal yaşantınız daha da güçlenecek. Kuvvetli sezgilerin etkisini yakında göreceksiniz. Sevdiklerinizle güzel bir gün sizi bekliyor. Böbreklerinizi üşütmeyin.

AKREP: Gizemli yaşamaktan hoşlanmanıza rağmen isteklerinizde net davranıyor ve duygularınızı mantıklı bir şekilde ortaya koyuyorsunuz. Yaşamınızda aksayan sorunları bir şekilde ele alarak yeni bir formül üreteceksiniz.

YAY: İç sıkıntılarınızın tek nedeni kendinizi ifade edecek konulardan uzaklaşmanız. Asıl yapmanız gereken işler dururken size uzak olanları tercih ediyorsunuz. Başlatacağınız yeni çalışmalar için gerekli donanıma sahipsiniz.

OĞLAK: Arkadaşlarınızla iyi anlaşmanıza rağmen aşkta gerekli tatmini sağlamakta zorlanacaksınız. Bugün partnerinizin her şeyini merak ederken kendi düşünceleriniz konusunda taviz vermek istemiyorsunuz.

Haberin Devamı

KOVA: Bugün duygusal davranmamaya çalışın. İş yaşamınızda yenilikler gerekebilir ama siz bu olaylara tepkili davranmaktan çok ılımlı yaklaşmalısınız. Olayların altındaki gerçek nedenlerin üzerine sabırlı gidin.

BALIK: Duygularınızla hareket ediyor ve takıntılarınız yüzünden bazı işlerin gecikmesine neden oluyorsunuz. İşlerinizde belirleyici davranmakla iş potansiyelinizi daha da artırabilirsiniz. Bugün çok net olmalısınız.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder