Filiz Özkol 10 Ekim 2019 günlük burç yorumları
HABERİ PAYLAŞ

10 Ekim 2019 günlük burç yorumları

KOÇ: Sıra dışı arkadaşlarınızın yapacağı tekliflere hazır olmalısınız. Gününüzü renklendirecek ve iş imkanlarınızı daha da rahatlatacak cazip öneriler alabilirsiniz. Enerjinizi çevrenizdeki önemli kişilerle besleyebilirsiniz.

BOĞA: Yakın dostlarınızla bir araya gelecek ve ortak çalışmalar içine gireceksiniz. Bugün derin konuşmalar yapacaksınız. Duygularınızdaki ani gelişmelere hazır olmalısınız. Çalışma alanlarınızın kısıtlamasına izin vermemelisiniz.

İKİZLER: Duyguları özgür bırakmaktan hoşlanmanıza rağmen insiyatifin başkalarına geçmesi korkunuz var. Oto kontrolünüzün sağlam olması sizi farklı kılıyor. Çevrenizde daha fazla merak konusu haline geliyorsunuz.

Haberin Devamı

YENGEÇ: Çevrenizle her zamankinden farklı bir iletişim içindesiniz. Olaylara şüpheli yaklaşmıyor, sevecen davranıyorsunuz. Ailenizle ilgili konularda yaratıcı olabilirsiniz. Formunuzu bozmanız an meselesi.

ASLAN: Yoğun çalışma temponuzu sayesinde, birçok başarı gelecek. İdeallerinizden emin olarak ilerliyorsunuz. Kendinizi odaklaşmaya yönlendirmelisiniz. Bağlantı içinde olacağınız kişilere yakın tavırlar içinde olmalısınız.

BAŞAK: Duygusal konularda bazı fanatik düşüncelerinizin esiri olabilir ve eskiye özlem duyabilirsiniz. Yollarla ilgili fırsatların söz konusu olması yeni olayları da beraberinde getirecek. Bazı isteklerinizden vazgeçmemelisiniz.

TERAZİ: Kendinize göre büyük çabalar sonucu gerçekleştirdiğiniz organizasyonu sahiplenmek etrafınızdaki bazı yakın arkadaşlarınızın gizli tepkilerini çekiyor. Özellikle bugün karşılıklı görüşmelerde imalı sözcüklerden kaçınmalısınız.

AKREP: İşinizdeki çevre sorunları size zor anlar yaşatıyor. Onları istediğiniz yere her an çekebilirsiniz. Yeni yerler ve kişiler gördüğünüz zaman kendinizi daha özgür hissediyorsunuz. Yaşam felsefenizi hızla değiştirmelisiniz.

YAY: Çevrenizi kuşatan akıllı kişilerden faydalanmasını bilmelisiniz. Dostlarınızın iyi niyetle yaklaşımları karşısında gereken karşılığı vereceksiniz. Ailenizle aranızdaki ilişki çok önemli. Damar sorunlarına dikkat.

OĞLAK: Bugün ailenizle yaşadığınız sorunların sizi üzmesine izin vermeyin. Onlarla istemeden yaşadığınız durumlarda sabır ve tavizi gözden kaçırmamaya çalışmalısınız. Denge hayatınızda çok önemli, sakın unutmayın.

Haberin Devamı

KOVA: Yaşamın her adımında bir yerlere, bir konuya kendi çabanızın hakim olmasını istiyor, emek vermeden bir şeye sahip olmak istemiyorsunuz. Bugünlerde her olayın arkasında farklı nedenler aramak sizde alışkanlık halini aldı.

BALIK: Güvensizliğinizi yendiğiniz zaman çok başarılı oluyorsunuz. Çevrenin etkilerinden uzak kalmalısınız. Kendi bildiğiniz gibi yaşamak istiyor ve sevdiğiniz kişinin kendisini ifade etmesine izin vermiyorsunuz.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder