Filiz Özkol 10 Kasım 2019 günlük burç yorumları
HABERİ PAYLAŞ

10 Kasım 2019 günlük burç yorumları

KOÇ: Sabah saatlerinde arkadaşlarınızla iletişim trafiği içinde olacaksınız. Daha sonra yalnız kalmak isteyebilir ve kişisel bir muhasebe içinde olabilirsiniz. Bugün bazı konularda değişime ayak uydurmanız gerekebilir.

BOĞA: Hırslı yönlerinizi ön plana çıkarmak istemenize rağmen bazı konularda isteksizlik içindesiniz. Bulunduğunuz koşulların sizi engellemesine izin vermeyecek çalışma koşullarınızı yaratmalısınız. Şartlarınız çok önemli.

İKİZLER: Yöneticiniz iletişim gezegeni Merkür geri giderken, derin düşünecek ve köklü çözümler üreteceksiniz. Siz her alanda kendinizi yenilemek istediğiniz için sürekli araştırma içindesiniz. Bugün kimseye taviz vermek istemiyorsunuz.

Haberin Devamı

YENGEÇ: Ay’ın bulunduğu konum sizi huzursuz ve kaprisli yapabilir. Özgürlük alanınız daraldığında motivasyon kaybına uğruyorsunuz. Üstelik sıkıntılarınızı paylaşmak gibi bir düşünceniz yok. Bugün sizi kimse anlamıyor.

ASLAN: Yönetici gezegeniniz Güneş’in kombinasyon burcunuz Akrep’te maddi destek vermesi enerjinizi güçlendiriyor. Sınırlarınızı aşan hedefleriniz yüzünden epey hareketli saatler geçireceksiniz. Olumlu tepkiler alabilirsiniz.

BAŞAK: Kendinizi iyi hissetmeniz için koşulların iyi olması ve sizin onları sevmeniz gerekiyor. Olumsuz davranmaktan hoşlanmadığınız için bugün çevrenizle iyi geçinmek isteyeceksiniz. Yeni bir yapılanmaya ihtiyacınız var.

TERAZİ: Dışa dönük yapınızı daha dengelemeli, sezgilerinizden yola çıkarak bazı önlemler almalısınız. Finans konularının gündem kazanmasıyla satın alma isteğiniz ortaya çıkıyor. Kendinize güvenmeyi sürdürmelisiniz.

AKREP: Kendinize güvenme özelliğinizi çevrenize aksettireceğiniz bir gün. İş yaşamınızda yeni kararlar almanızın zamanı geldi. Başlattığınız hiçbir işi yarım bırakmayı düşünmediğiniz için başarı her geçen gün size yaklaşıyor.

YAY: Yalnız çalıştığınız zaman daha başarılı oluyorsunuz. Endişeli tavırlar içinde olduğunuz zaman çalışmalarınız yavaşlıyor. Enerjinizi doğru aktarımlara yöneltmelisiniz. Bazı bütçe sorunları gündeme gelecek.

OĞLAK: Arkadaşlarınızla sıkı bağlar içinde olmanıza rağmen düşüncelerinizi anlamakta güçlük çekiyorlar. Onları aramak ve görüşmek sizi mutlu edecek. Bugün birtakım duygusal konularda kazançlı günlerinizden biri.

Haberin Devamı

KOVA: Aşk sizin için önemli bir duygu ama bazen kendinize bile uzaksınız. Hevesinizin çabuk geçmesi her işinizi yarım bırakmanıza sebep oluyor. Biraz sabırlı olmayı öğrenmek ve doğru zamanı beklemek zorundasınız.

BALIK: Sabah saatlerine yavaş başlayacaksınız. İlerleyen zamanda hız kazanacak ve kendinizle ilgili planlarınızı aktif bir şekilde uygulayacaksınız. Ailenizin isteklerini anlayabilirsiniz, bu da duygusal bağlarınızı güçlendirebilir.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder