Filiz Özkol 10 Kasım 2020 günlük burç yorumları
HABERİ PAYLAŞ

10 Kasım 2020 günlük burç yorumları

KOÇ: Sizin hedefleriniz çok önemli. Ama düşündüklerinizin gerçekleşmesi mümkün değil. Yapacağınız yeni anlaşmalara özen gösterin. Özel durumlar söz konusu. Siz sert çizgiler çizen bir yapıya sahipsiniz.

BOĞA: Kendinizi tedirgin hissediyorsunuz. Değişik düşünceler içinde bocalayacağınız bir gün. Gereğinden fazla çalışıyor ve elinizdeki işleri bir an önce bitirmeye özen gösterirken hata kabul etmiyorsunuz.

İKİZLER: Yaratıcı yönlerinizin sağlayacağı avantajları düşünerek yeni düzen kurmaya çalışıyorsunuz. Çevrenizle iddialaşmayı sevmeniz, güven duygunuzun gücünden. Planlama konusunda rakip tanımıyorsunuz.

Haberin Devamı

YENGEÇ: Sevdiklerinizle bir araya geleceksiniz. Eski konularla ilgili unutulmuş ve açığa çıkması gereken olayları sonuca bağlayacaksınız. Bu durum herkesin rahatlamasına neden olsa da bazı konularda problemler artabilir.

ASLAN: Duygusal gerilimlere neden olacak olayları ortadan kaldırmalısınız. Kısa bir tatil yaparak enerjinizi güçlendirebilirsiniz. Kendinize fırsat yaratmalısınız. Duygularınızla ilgili yoğunluğunuza dur diyemiyorsunuz.

BAŞAK: Kısa yollar yapıp görmeyi istediğiniz kişilerle bir araya gelmelisiniz. Bugün yeniden yapılanmaya ihtiyaç duyacaksınız. Yüksek enerjinizi olumlu kullanmayı başaracaksınız. Baskıcı kişilerden uzak duruyorsunuz.

TERAZİ: Kendinizden başka hiç kimsenin düşünceleri önemli olmayacak. Takıntılı yönlerinizin sizi olumlu yönlendirdiğini biliyorsunuz. Mesleki konularda istediğiniz her türlü şartı karşı tarafa kabul ettireceksiniz.

AKREP: Yakın çevrenizle ilgili paylaşımlarınız pozitif geliştiği zaman enerjinizin yükseldiğini hissediyorsunuz. Aklınız ve hisleriniz arasında kuracağınız dengeyi aşmamaya çalışmalı, gerekli atılımlara başlamalısınız.

YAY: İsteklerinizdeki artış sizi karşı cinse karşı çekici yaparken, vazgeçilmez olduğunuz duygusuna kapılabilirsiniz Katılacağınız bir grup aktivitesinde karşılaşacağınız kişi seveceğiniz biri olabilir.

OĞLAK: Uzun süredir önemini kaybetmiş olaylar ortaya çıkabilir. Çevrenizin etkisinde kalmadan sağlıklı ve mantıklı düşünün. Aile içi yakınlaşma söz konusu olabilir. Bugün girişimci yapınız ön plana çıkacak.

Haberin Devamı

KOVA: Siz kendi doğrularınızdan taviz vermediğiniz için, bazıları hakkınızda karar verirken bocalıyor. Bugün tepkili davranmak yerine temkinli hareket edeceksiniz. Siz, ideallerinize uygun kişilerle çalışmalısınız.

BALIK: Bütçenizi zorlayacak sıra dışı olayların gündeme gelmesi ve kan bağı olduğunuz kişilerin yanlış davranışları gündelik işlerinizin aksamasına neden olabilir. Yapmanız gereken aktiviteleri ayrıntılarıyla planlayın.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder