Filiz Özkol 10 Kasım 2021 günün burç yorumları
HABERİ PAYLAŞ

10 Kasım 2021 günün burç yorumları

KOÇ: Huzursuz davranarak sizin hakkınızda ne düşünüldüğünü öğrenmeniz mümkün değil. Gereksiz bir tartışma başlatarak sonuca varamazsınız. Gelişigüzel işlerin sizi tatmin etmeyeceğini bildiğiniz için seçicisiniz.

BOĞA: Üstün nitelikli kişilerden hoşlandığınız için, bugün görüştüğünüz kişilerin farklı yönleri dikkatinizi çekecek. Yakın dostlarınızla yapacağınız telefon konuşmalarıyla enerjiniz daha da olumlu etkilenecek.

İKİZLER: İlişkilerinizde güçlü bir performans çiziyorsunuz. Karşı tarafın dürüstlüğünden emin olabilirsiniz. Heyecanınızı enerjinizle birleştireceksiniz. Riskten uzak kalıp yanılabileceğinizi düşünmelisiniz.

Haberin Devamı

YENGEÇ: İlginç fikirlerinizi mesleki konularda kullanarak çevrenizi şaşırtabilirsiniz. Bugün, kendinizi yenilemekte acele etmemelisiniz. Yaşantınızla ilgili güzel planlar yapmanıza rağmen değişimlerden etkileniyorsunuz.

ASLAN: Her şeye merakla yaklaşıyorsunuz. İlişkide gücünüzü farklı şekilde karşı tarafa yansıtabilir, yanlış anlaşılabilirsiniz. Değişim içindesiniz ve fikirlerinizi hiç kimseyle tartışmak istemiyorsunuz.

BAŞAK: Sosyal aktivitelerde enerjik yapınızı kullanabileceğiniz alanları belirlemeli ve idealleriniz doğrultusunda hareket etmelisiniz. Sizi destekleyen dostlarınız sayesinde yaratıcılığınız daha da artacak.

TERAZİ: İş konusunda başarılı araştırmalar yapacağınız bir gün. Maddi konularla ilgili istediğiniz bolluğu kavuşmak için başlattığınız çalışmalara yeni bir yön verip hırslarınızı sosyal ilişkilerinizle birleştirebilirsiniz.

AKREP: Ani gelişen olaylara karşı savunmanızı hazırlamanız güzel. Ama konuşmanız ikna edici olmayabiliyor. Yeni tanışacağınız kişilerin fikirlerinden etkilenebilirsiniz. Kararlarınızı daha sonra vermelisiniz.

YAY: Yaşantınıza olumlu katkısı olacak hiçbir fırsatı kaçırmadığınız kesin. Eğlenceli ortamlarda bulunacak ve yeni aşkın zeminini oluşturacaksınız. Duysal yönlerinize uygun kişilerle tanışma imkanı bulacaksınız.

OĞLAK: Siz sınırlarınızı kendinize göre çizmeyi seven birisiniz. Bugün, tutucu davranışlar içinde olmanız arkadaşlarınızın tepki göstermesine neden olacak. Çevrenizdeki olumsuz olaylardan etkilenmemelisiniz.

Haberin Devamı

KOVA: Maddi konularda çekimser davranacak ve paranızın değerini bileceksiniz. Güçlü bir sorumluluk duygusu içinde hareket edeceğiniz ortamlarda arzularınızı durdurmak zorunda kalmak canınızı sıkmamalı.

BALIK: Dostlarınızdan aldığınız haberler, sizi mutlu ederken anılar canlanabilir. Sorumluluk duygunuzun arttığı şu günlerde beklediğinizi ilgiyi çevrenize hissettirmek için daha ne bekliyorsunuz?

Sıradaki haber yükleniyor...
holder