Filiz Özkol 10 Mart 2021 günün burç yorumları
HABERİ PAYLAŞ

10 Mart 2021 günün burç yorumları

KOÇ: Organizasyon işlerinden keyif alıyorsunuz. Bugün yeni sistem geliştirebilirsiniz. İşinizle ilgili yeni olayları takip etmeli ve kararlarınızı daha sonra vermelisiniz. Aktiviteleriniz için yoğun bir dönem.

BOĞA: Yeni bir işbirliği içinde olabilir ve önemli paralar kazanabilirsiniz. Her şey size bağlı gelişecek. Çevrenizin sözlerinden etkilenmeden hareket edin. Başarı sizin için önemli ve çok disiplinlisiniz.

İKİZLER: Düşüncelerinize akıcılık kazandırmak istiyor ve olayları kendi tarzınıza göre yorumluyorsunuz. Arkadaşlarınızın önerecekleri fikirlerden yola çıkarak kendinize daha çok zaman ayırmalısınız.

Haberin Devamı

YENGEÇ: Bugün, kendinizle baş başa kalıp çevre koşullarının yarattığı zoraki ortamlardan uzak kalmak istiyorsunuz. Uğraş verdiğiniz alanda sabırlı olmalısınız. Siz ayrıntıları abartarak süreyi uzatıyorsunuz.

ASLAN: Çevre koşullarının yarattığı baskıyı esnetmek için gerekli yapılanmayı sağlamalısınız. Geliştireceğiniz yeni projeler için size yardım edecek dostlara ihtiyacınız olabilir. Aklınızı doğru kullanmalısınız.

BAŞAK: Maddi konuların ve iletişim önemli olduğu bir gün. Olaylara gelişigüzel yorum getirmekten hoşlanmadığınız için çekimsersiniz. Bunun altında daha iyi kavrama özelliği yatıyor. Finans konularda ketumsunuz.

TERAZİ: Duygusal konularda şüpheli davranışlar benimseyerek partnerinizin üzülmesine neden olacaksınız. Sezgilerinizin sizi yanlış yönlendirmesine izin vermemeli, gerilimi yumuşatmalısınız.

AKREP: Olayların iç yüzünü merak ederken bağlantıları sistemli yürütmekten yanasınız. Arkadaşlarınızla sağlam ilişkileriniz içinde olacaksınız. Duygularınızı yoğun yaşadığınız için yaratıcılığınız hızlanıyor.

YAY: Yeterli enerjiye sahip oluşunuz ve partnerinize verdiğiniz değer birlikteliğinize olumlu yansımalar getiriyor. Duygusal konularda kendinizi yenilemenin zamanı geldi. Algılama konusunda güçlüsünüz.

OĞLAK: Olayları akışına bırakmak için kendinizi zorlayacaksınız. Disiplin önemli. İsteklerinizi yönlendirirken geleneksel davranışlar sergilemeniz yenilik taraftarı kişilerden tepki almanıza neden olabilir.

Haberin Devamı

KOVA: Mesleğinizle ilgili başarılı bir tablo çizmeniz sizi örnek kişi haline getiriyor. Önem verdiğiniz kişileri kendinize çekiyor ve çok başarılı oluyorsunuz. Toplumsal çalışmalar çok önemli.

BALIK: Bugün, duygusal konuların ön plana çıkmasıyla birçok konuda derin ve anlamlı düşünceler içinde olacaksınız. Aşkın gücüne inanıyor ve duygusal yaşamınızda karşılaştığınız problemleri gözünüzde çok büyütüyorsunuz.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder