Filiz Özkol 10 Mart 2022 günün burç yorumları
HABERİ PAYLAŞ

10 Mart 2022 günün burç yorumları

KOÇ: Ailenizle ilgili olaylara ilgisiz gibi dursanız bile üzüldüğünüz bir gerçek. Çevrenizdeki kişilerin temposu sizi de etkileyecek. Düşüncelerinizi korkusuzca ortaya atmaktan korkmadığınız için tepki alıyorsunuz.

BOĞA: Ani aşkların gündemde olacağı bir gün. Bazılarınız ise, evlilik kararı almayı düşünecek. Kişiliğinizin önemli olduğunu bilmenize rağmen, sosyal ilişkilerinizi de sağlam tutmayı başarmalısınız.

İKİZLER: Güzel ve hoş konuşmalarınızla dikkat çekeceğiniz bir gün. Duygularınızı abartabilir ve ilgi duyduğunuz kişiyi gözünüzde büyütebilirsiniz. Birlikte çalıştığınız kişilerle aranızda duygusal bağlarınız güçlenebilir.

Haberin Devamı

YENGEÇ: Duygularınızın derinliği karşısında endişeye kapılabilirsiniz. Sizi üzecek olaylardan uzak kalmaya çalışın. Özellikle yaşadığınız ve karşılaştığınız her şeyde ince hesaplar yapmanız size yarardan çok zarar veriyor.

ASLAN: Ortak çalışmalar için gereken şartları sağlamanız gerekiyor. Bugün, her konuda çok yönlü düşünüyorsunuz. Gökyüzü yaşam coşkunuzu iki katına çıkarırken, enerjinizi dengeleme konusunda uyarı getiriyor.

BAŞAK: Potansiyeliniz yüksek. Bilinçaltınızın pozitif enerji ile yoğunlaşmasından dolayı, geniş bir istek yelpazesi gündeme gelecek. Bugün maddi konularla ilgili duygusal bir güvene ihtiyaç duyuyorsunuz.

TERAZİ: Sizi fark etmemek imkansız. Bulunduğunuz ortamlara neşenizle hakim olacaksınız. Çevrenizin size olan yaklaşımlarını görmezden gelmeyin. Partnerinizle birlikte ortak çalışmalar içinde olacaksınız.

AKREP: Grup çalışmalarından zevk aldığınız için yaratıcı kişilerle birlikte olmaktan hoşlanıyorsunuz. Partnerinizden alacağınız destek önemli. Orijinal fikirli kişilerle işbirliği, gün içinde enerjinizi olumlu etkileyecek.

YAY: Hiçbir konuda haksız duruma düşmek istemiyorsunuz. Olayları hep kendi açınızdan görmüyorsunuz. Birtakım çalışmalar içinde olacaksınız. Sevdiğiniz kişi ile yaşadığınız kişilik çatışmasından vazgeçmelisiniz.

OĞLAK: Kendinizi ve çevrenizi sorguluyor, detaylardan yola çıkarak en mükemmeli arıyorsunuz. Yeni açılımlara hazır olmanıza rağmen, sizi kısıtlayan pürüzler konusunda ikilem yaşayabilirsiniz.

Haberin Devamı

KOVA: Bugün partnerinizin kendine özgün fikirleri olacak ve bu düşüncelerini sizinle paylaşmak isteyecek. Maddi konularda karşınıza çıkacak fırsatlara çekimser kalmak istemeyeceksiniz. Kendinizi frenlemeyi öğrenmelisin.

BALIK: Araştıracağınız konuların size sağlayacağı kazançları dikkatli düşünmelisiniz. Sezgilerinizin yüksek olmasından dolayı karşı tarafı zor durumda bırakıyorsunuz. Bugün, mesleki anlamda iyi işler yapacaksınız.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder