Filiz Özkol 10 Ocak 2022 günün burç yorumları
HABERİ PAYLAŞ

10 Ocak 2022 günün burç yorumları

KOÇ: Kendinizi her zamankinden farklı hissediyorsunuz. İçinizde özgürlük duyguları var. Ayaklarınız bulunduğunuz ortamdan uzaklaşmak istiyor. Kendinizi bir yerlere ait gibi hissetmem sizin hatanız.

BOĞA: Otoritenizin sarsılmasına tahammülünüz yok. Aileye bağlılığınız tartışılmaz. Duygularınızı ortaya çıkarmaktan hoşlanmıyorsunuz. Sezgileriniz sayesinde yaşamın gizemini araştırmak isteyeceksiniz.

İKİZLER: Özgürlükte sınır tanımıyorsunuz. Karşı tarafı çabuk algıladığınız için çevrenizin derdini anlatmasına gerek yok. Onların sizden gizlediği olayları çok çabuk çözmeniz aranızda huzursuzluklara neden olabiliyor.

Haberin Devamı

YENGEÇ: İlişkilerinize kararlı yaklaşıyorsunuz. Özgürlüğünüzü özleseniz de tavrınızı ortaya koyacak gücünüz yok. Bulunduğunuz ortamlarda herkesin sorumluluğunu yüklenip isteklerinizi içinizde saklıyorsunuz.

ASLAN: Yaşlı kişilerin yardımına koşabilirsiniz. Derin düşüncelerin insanı olmanıza rağmen sorumluluk aldığınız zaman aniden her şeye sinirlenebiliyorsunuz. Güçlü kişiliğiniz birçok sorunu ve olayları da beraberinde getiriyor.

BAŞAK: Maddi konularda karşı tarafın desteğine ihtiyaç duymuyor ve her şeyi kendiniz halletmek istiyorsunuz. Gururlu bir yapınız var ihtiyaçlarınızı başkalarının yanında konu yapmaktan hoşlanmıyorsunuz.

TERAZİ: Ortaklaşa yaptığınız çalışmalardan keyif alacaksınız. Tüm bunlar sizin sorunların çözümü için alacağınız insiyatife bağlı. Bugün fazla talepkar olmayın. Partnerinizle paylaşımlarınızda sert olmayın.

AKREP: Duygularınızdaki derinliği kimseyle paylaşmıyorsunuz. Bugün, maddi konularla ilgili hesaplarınız olabilir. Yatırımlarda kimseye güvenmiyor ve kendiniz takip etmekten hoşlanıyorsunuz.

YAY: Para kazanmayı seviyorsunuz. Gelen teklifleri anında değerlendirmek istiyorsunuz. Bunları yaparken, bazı şeyleri gizleme ihtiyacı içindesiniz. Gücünüzü ispat etmek için mücadele etmekten büyük zevk alıyorsunuz.

OĞLAK: Sizi sıkan baskılardan uzaklaşın. Sezgileriniz çok yüksek. Koşullarınızı yeniden yapılandırmak isteyebilirsiniz ama kısa vade çözümler yerine uzun süreçleri tercih ediyorsunuz. Gizemli davranmaktan vazgeçmelisiniz.

Haberin Devamı

KOVA: Para kazanma konusunda kişisel çabalarınızın önemi büyük. Ani gelişen şartlara karşı fırsatçı davranmaktan hoşlanmıyorsunuz. Arkadaşlarınızın getireceği teklifleri düşünmeden kabul etmemelisiniz.

BALIK: Maddi konularda genişlemekten yanasınız. Partnerinizin size sunacağı tekliflerden yola çıkarak isteklerinizi gerçekleştireceksiniz. Alışkanlıkların sizi zorlamasına izin verdiğiniz müddetçe gecikmeler yaşayabilirsiniz.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder