Filiz Özkol 11 Ekim 2019 günlük burç yorumları
HABERİ PAYLAŞ

11 Ekim 2019 günlük burç yorumları

KOÇ: Birlikte çalıştığınız kişilerin değişik fikirlerinden yararlanabilirsiniz. Destek gördüğünüz zaman kendinize olan güveniniz daha da artıyor. İdeallerinizle yaşamaktan memnunsunuz ve işinize karışılmasından hoşlanmıyorsunuz.

BOĞA: Güvenebileceğiniz bir çevreye ihtiyaç duyacak ve olayları farklı yönlerden araştıracaksınız. Beklentilerinizde acele etmeden kendinizi ifade etmenin yollarını bulabilirsiniz. Platonik duygular içindesiniz.

İKİZLER: Duygular önemini kaybedecek. Sezgilerinizde yanılmıyorsunuz. İnatçı ve başınıza buyruk davranışlarınız sizi farklı yaparken bazı tereddütlerinizi yenmenize yardımcı oluyor. Bilinçaltı takıntılarınız sizi olumlu yönlendirecek.

Haberin Devamı

YENGEÇ: Çevrenize karşı sevecen ve anaç duygular içindesiniz. Arkadaşlarınızın her türlü sorununa çare bulma çabası içinde olacaksınız. Dostlar arası kırgınlıklara aracılık yapabilirsiniz. Uzun sürecek yakınlıklara tanık olacaksınız.

ASLAN: Mantıkla duygu karmaşası yaşayacağınız bir dönem başlıyor. Sosyal bağlantı ve becerileriniz hareket kazanacak. Kararlarınıza arkadaşlarınız destek verecek. Verilen sözlerin yerine getirilmesine özen göstermelisiniz.

BAŞAK: Fiziksel anlamda bugün epey aktif olacaksınız. Yaşam kalitenizi yükseltecek sağlık aktiviteleri size iyi gelecek. Sosyal hayat sizin için önemli. Size özverili davranan kişilere karşı tedbirli olmalısınız.

TERAZİ: Bulunduğunuz ortamlarda ön plana çıkma olasılığınız yüksek. Kendinizden emin tavırlarınızla çevrenizi etkiliyorsunuz. İçinizden geçirdiğiniz dileklerinizin kabul görmesinden mutlu olacaksınız. Bugün çok çekicisiniz.

AKREP: Duygusal veriminizi doğru kişilerle birlikte çalıştığınız zaman alıyorsunuz. Yalnız hissetmek istemediğiniz için iş arkadaşlarınızla aynı zamanda sıkı dostluklar kurmak size iyi gelecek. Ortak çalışmalar yapacaksınız.

YAY: Çevrenizde size yardım edecek ve enerjinizi sizin için kullanacak arkadaşlarınız olacak. Güzel konuşmalarıyla karşı cinsin sizi etkilemeye çalışması geçici aşkları da gündeme getirebilir.

OĞLAK: Enerji ve vaktinizin tümünü dostlarınızla birlikte çalışmak için kullanacaksınız. Unuttuğunuz bir aşkınızdan alacağınız haber sizi şaşırtmamalı. Güçlü ve istediğiniz dostlukların temelini atacaksınız.

Haberin Devamı

KOVA: Düşüncelerinden yararlanabileceğiniz dostluklar kuracak ve bu konuda müthiş bir iletişim içinde olacaksınız. Başkalarına çılgın gelen işler size son derece kolay gelecek. Yaşantınızla ilgili değişim içinde olacaksınız.

BALIK: Sessizce işinizi yapmaktan hoşlandığınız için bu dönemde rahatsız edilmek istemeyebilirsiniz. Her konuda yoğun duygular içindesiniz. İşinize odaklanmak isteyecek, her zaman akıllıca kararlar vereceksiniz.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder