Filiz Özkol 11 Ekim 2021 günün burç yorumları
HABERİ PAYLAŞ

11 Ekim 2021 günün burç yorumları

KOÇ: Duygularınızı özgür bırakmaktan hoşlanıyor. Ama inisiyatifin başkasına geçmesinden korkuyorsunuz. Oto kontrolünüzün sağlam olması sizi farklı kılarken, çevrenizde fazla merak konusu haline getiriyor.

BOĞA: İnatçı tavrınız yüzünden kaybettiğiniz fırsatları düşünüp emrivaki davranışlardan vazgeçmelisiniz. Doğal halinizi bilenler için sorun yok. Ama herkesin tarzı olduğunu anlatmanız çevrenizde ikilem yaratacak.

İKİZLER: Her an değişen düşünceleriniz karşınızdakine garip geliyor. Ama istediğiniz zaman karşınızdaki kişileri çok kolay ikna ediyorsunuz. Bugün üşenmeyin ve ayağınıza gelecek fırsatlara karşı kayıtsız kalmayın.

Haberin Devamı

YENGEÇ: Sevdiğiniz işlerden kazandığınız para sizin için çok önemli. Bugün yapabileceklerinizin üstünde başkalarına sözler vermeyin. Sınırlarınızı aşma konusunda ısrarcı davranmaktan vazgeçin.

ASLAN: Öne çıkmak istemeyebilir ve düşüncelerinizi saklayabilirsiniz. Bugün, politik yönleriniz sizi daha cazip kılacak. Savaşçı Mars, sevdiğiniz kişi ile ilişkilerinize gerçekçi ve mantıklı bakmanızı sağlıyor.

BAŞAK: Başarınızı, biraz da iletişim içinde olduğunuz kişilerin mantığına hitap ettiğinizde yakalıyorsunuz. Bugün, arkadaşlarınızla birlikte ortak kararlar alacaksınız. Akılcı tavırlarınızla çevrenize örnek olacaksınız.

TERAZİ: İşinizle ilgili özel çalışmalar yapmak istemenize rağmen, koşullara güven duymuyorsunuz. İnanmadığınız şartları değiştirmek adına olumlu çaba harcamanız kolay değil. Sitemlere aldırmamalısınız.

AKREP: İletişimde size gerekli desteği sağlayacak dostlarınızla bir arada olacak, karlı çıkacaksınız. Hırslarınızı ortaya koyarken, arzularınıza disiplin getiriyorsunuz. Düşündükleriniz için dostlara ihtiyacınız olacak.

YAY: İş arkadaşlarınızın cesur fikirli olmasından yanasınız. Bugün, ilişkilerde yaşadığınız olayları farklı bakış açısı ile değerlendirebilirsiniz. Yaşamınızı biraz daha kolaylaştırmak için çaba harcamalısınız.

OĞLAK: Bugün kazançlarınızı düşünerek hareket edecek ve özel zevkleriniz için para harcayacaksınız. Şansınızı istediğiniz gibi kullanabileceğiniz bir gün. Kararlarınızı verirken kimseden etkilenmeyin.

Haberin Devamı

KOVA: Yumuşak yapınızın altında çelik gibi bir irade var ve olumsuzlukları çabuk görebiliyorsunuz. Akıllıca yapacağınız atılımlarınızla beklediğiniz zemini oluşturabilirsiniz. Karşı tarafın sizi anlaması zaman alabilir.

BALIK: Bilinçaltınız özel duygulara takılmanız neden oluyor. Sizi aşan konularda çalışmanız gerekebilir. Maddi konularda bazı gizlilikler söz konusu olabilir. Farklı tavırlarınızla çevrenize değişik görünüyorsunuz.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder