Filiz Özkol 11 Eylül 2021 günün burç yorumları
HABERİ PAYLAŞ

11 Eylül 2021 günün burç yorumları

KOÇ: Ailenize daha çok vakit ayırmanız gerektiğini biliyor fakat çevre koşullarının yoğun olmasından dolayı ziyaretlerinizi seyrek tutuyorsunuz. Duygusal tarafınızı sürekli saklamaktan çok yoruldunuz.

BOĞA: Dostlarınızdan vazgeçemeyeceğinizi çevrenize ispat etmelisiniz. Sizi haksız yere suçlayan yakınlarınız var. Elinizdeki işleri bir an önce bitirme çabası içinde olacaksınız. Görüşmeyi arzuladığınız birçok arkadaşınız var.

İKİZLER: Yeni kararlar almak için uygun bir dönem. Maddiyatla ilgili konular ve yeni fikirler arasında seçimlerinizi doğru yapmalısınız. Eski şartlardan ne kadar bıktığınızı mantıklı bir şekilde değerlendirmelisiniz.

Haberin Devamı

YENGEÇ: Ay’ın bulunduğu konum aşk ilişkilerinizi gündeme getirecek. İkili ilişkilerinizde maddi kaygılar ön plana çıkıyor ve canınızın sıkılmasına neden oluyor. Partnerinizin sizi olduğu gibi kabul etmesini sağlamalısınız.

ASLAN: Çevrenin fikirlerinden etkilenip yola çıktığınızda hata yapabiliyorsunuz. Sizin için önemli kişilerden alacağınız eleştiri canınızın sıkılmasına neden olabilir. Kapasiteniz fazla ve fırsatı kaçırmak istemiyorsunuz.

BAŞAK: Kariyerinizi öne çıkarmanın zamanı. Karşınıza çıkacak fırsatlar size bazı tereddütler yaşatabilir. Bırakın eskimiş düşünceleri ve bir an önce atılımlarınızı gerçekleştirin. Mesleki anlamda iyi bir dönemdesiniz.

TERAZİ: Ruhsal tarafınızı ideallerinizle birleştirin. Beklediğiniz haberlerin sağlayacağı avantajlardan payınıza düşeni alacaksınız. Kendinizle ilgili sorunlarını kafanıza takmamalısınız. Yolculuklar size iyi gelecek.

AKREP: Maddi konularda girişimciliğiniz size birçok kapıyı açıyor. Becerikli ve akıllıca davranmanız size bazı olanakları da beraberinde getiriyor ve önüne geçilmiyor. Ama yaşamınızla ilgili sınavlarınız hiç bitmiyor.

YAY: Zeki olduğunuz için onların sözleri size sıkıcı gelebiliyor. Kafanızın ne kadar iyi çalıştığını çok iyi biliyorsunuz. Sosyal ilişkilerinizde parladığınızı göreceksiniz. Sabırlı davranışlarınız çok önemli.

OĞLAK: Düşüncelerinizi kendinize saklamak size yakışıyor. Kendinizi güvende hissetmeme duygunuzdan kurtulamıyorsunuz. Eski olayları kafanızdan atmanın yolunu bulun. Geçmişin pürüzlerini ayıklamalısınız.

Haberin Devamı

KOVA: Birlikte çalıştığınız kişileri eleştirmek bazen dost kaybetmenize neden olabiliyor. Bazen ortak iş yaptığınız kişilerin sizden çok farklı bir şekilde düşünmeleri yüzünden aranızdaki sorunu onlara kabul ettirmeniz zor.

BALIK: Doğal ve keyifli biri olmanız rağmen duygusal konuşmalar yapmak için aradığınız dostlarınızın üzülmesine neden olabilirsiniz. Sizin olayları kafanıza fazla takmanız onların sizden uzaklaşmasına neden oluyor.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder