Filiz Özkol 11 Haziran 2021 günün burç yorumları
HABERİ PAYLAŞ

11 Haziran 2021 günün burç yorumları

KOÇ: Duygularınızda hissedilen bir coşku var. İlgiyle takip ediliyorsunuz. Sosyal yaşamınızı öne çıkarmaktan hoşlanıyor ve girişimciliğinizin desteklenmesini bekliyorsunuz. İlgi çekmeyi başaracaksınız.

BOĞA: Başlangıç yapmayı planladığınız konularda titizsiniz. Bu sizin yapınızın getirdiği sorumluluk duygusundan kaynaklanıyor. Seçimlerinizi yaparken başkalarının fikrini almaktan hoşlanmasanız da bugün sabırlısınız.

İKİZLER: Koşulların sınırlı olmasından yakınmayın. Gücünüzü ortaya koyacak konuşmalar yapıp girdiğiniz ortamlarda olumlu rüzgarlar estireceksiniz. Çevre koşullarını kendi çapınızda değiştirmek isteyebilirsiniz.

Haberin Devamı

YENGEÇ: Maddi konularda kafanız işlek ve hızlı çalışıyor. Güç nerdeyse siz oradasınız. Bugün finans konularına ilgi duymanıza rağmen kendi sınırlarınızın ölçülerini iyi biliyor ve atılımlarınızı sonraya bırakıyorsunuz.

ASLAN: İlişkilerinizde sadakat ve dürüstlük çok önemli. Ortak çalışmalar içinde bulunacağınız kişilerden çok şey bekliyor ve onları sıkı bir denetimden geçiriyorsunuz. Duygusal ilişkide güçlü bir kişilik arıyorsunuz.

BAŞAK: Bugün gücünüzü ortaya koymaktan hoşlanmayacak ve duygularınızı saklama gereği duyacaksınız. Özellikle iş çevrenizde bazı yanlışlıklar söz konusu olabilir. Görüşlerinizi paylaşmak niyetinde değilsiniz.

TERAZİ: Bugün arkadaşlıklarınızda güçlü bir paylaşım var. Birlikte olduğunuz kişilerin farklı yetenekleri olmasına özen gösteriyorsunuz. Toplumda isim yapmış kişilere karşı sempatinizin yüksek olduğu bir gündesiniz.

AKREP: Bugün her zamankinden fazla efor sarf edeceksiniz. Disiplinli yaşamaktan sıkılmıyor, bulunduğunuz ortamların seçkin özellikler taşımasına dikkat ediyorsunuz. Farklı olma isteği size zarar verebilir.

YAY: Enerjinizi fark ediyor ve çalışma temponuzu iki katına çıkarmak istiyorsunuz. Bugün, çıkarlarınızı her şeyin üstünde tutabilir ve çevrenize mesafeli davranabilirsiniz. Gizli duygularınızı engellemeye çalışın.

OĞLAK: Azimli yapınızla bugün birçok işi başarılı bir tempoyla yürüteceksiniz. Gün içinde özel zevkler söz konusu olabilir ve sosyal hayatınız için para harcamak zorunda kalabilirsiniz. Masraflarınızda kısıntı yapmalısınız.

Haberin Devamı

KOVA: Bugün, duygularınıza öncülük yaparak istekleriniz ortaya koyuyorsunuz. Yaşadığınız her olayı lehinize çevirme konusunda ustaca davranıyorsunuz. Mutlu olacağınız bir gün.

BALIK: Kendinizi ispat edecek bir çalışmanın altına imza atacaksınız. Gücünüze güç katacak kişilerle çalışmaktan yanasınız. Olumsuz biri olarak anılmak tarzınız değil. Adımlarını daha dikkatli atıyorsunuz.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder