Filiz Özkol 11 Haziran 2022 günün burç yorumları
HABERİ PAYLAŞ

11 Haziran 2022 günün burç yorumları

KOÇ: Hatalarınız için hep mazeretiniz var. Hedeflerinizde yanılmadığınız için gelecek sizi ürkütmüyor. Tekrarlardan bıkmıyorsunuz. Yaşamı her noktadan yakalıyor olmanız sizi farklı kılıyor. Coşkulu yaşıyorsunuz.

BOĞA: İş yaşantınızda olayları gereğinden fazla büyütüyorsunuz. Aksilikler yüzünden her an kayıplarınız olabilir. Dikkat edin. Sevdiğiniz kişi her konuda sizden destek bekleyebilir. Daha esnek olmalısınız.

İKİZLER: Aynı anda birçok işi yaptığınız zaman mutlu oluyorsunuz. Rutin işlerin kişisi olmadığınız için çevrenizle çelişkilisiniz. Sizi anlamak çok zor. Olaylara duygusal yaklaşarak, çevrenizi şaşırtacaksınız.

Haberin Devamı

YENGEÇ: Çevrenizin konularına sahip çıkmak alışkanlık halini almış. Bugün yine bazı konularla ilgili çalışmalar sizi bekliyor. Sıra dışı ilişkiler peşinde olduğunuz için aşkta problem yaşıyorsunuz. Çelişkiler söz konusu.

ASLAN: İsteklerinizi uygulamakta başarılı bir tablo çiziyorsunuz. İlginç olaylar sizi bekliyor. Örgütleme yeteneğinizi doğru kullanacaksınız. Duygularınız sürekli değişkenlik gösteriyor. Sizi sevenleri zor durumda bırakıyorsunuz.

BAŞAK: Yüksek enerjili bir gün. Aynı anda birçok işi hallederek, çevrenize örnek olacaksınız. Dedikodulara aldırmamalısınız. Sevginizle ilgili şüpheleriniz var. Bugün duygularınızı yeniden sınamak isteyebilirsiniz.

TERAZİ: İlişkileriniz mükemmel. Duygusal konularda daima aranılan kişi olarak kalacaksınız. Anılar artık sizi rahatsız etmemeli. Her zaman müthiş bir dengeye sahipsiniz. Farklı konular kafanızı karıştırabilir.

AKREP: Bugün gereksiz bir alınganlık gösterebilirsiniz. Çevrenizden olumsuz etkileniyorsunuz. Geçmişle yaşayamazsınız. Bazı olaylar artık sizi etkilememeli. Yaşam güzelliklerle size gelecektir.

YAY: Yaşamı ayrı uçlarda yaşayan çok az kişi vardır. Çevrenizdekiler bu özelliğinize artık alıştılar. Kendinizi her an yeniliyorsunuz. Hareketli yapınız herkesin başını döndürüyor. Sevdiğiniz kişi sizden yana dertli.

OĞLAK: Planlı davranışlarınız yüzünden kendinizi kısıtlanmış hissediyorsunuz. Kuralları siz koyuyor, sonra da isyan ediyorsunuz. Onunla paylaşımlarınızın mükemmel oluşu, bazı kişilerin negatif bir şekilde dikkatini çekiyor.

Haberin Devamı

KOVA: Kişisel yeteneklerinizin yoğun olduğu bir gün. Bu, başarı sınırlarınızı olumlu etkiliyor. Her geçen gün sınırlarınızı zorluyorsunuz. Kendinizi farklı hissettiğiniz bir gün. Eski duyguları bir kenara atmalısınız.

BALIK: Her konuda farklı düşünceler üretmekte üstünüze yok. Şartlar değiştikçe huzursuz oluyorsunuz. Cesur olmalısınız. Eski olayları unutmalısınız. Yaşamınızın her geçen gün değiştiğini siz de görüyorsunuz.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder