Filiz Özkol 11 Kasım 2019 günlük burç yorumları
HABERİ PAYLAŞ

11 Kasım 2019 günlük burç yorumları

KOÇ: Partnerinizle beraberliğiniz farklı duygular içinde gelişecek. Bugün ortak kararlar almak için uygun bir gün değil. Onun isteklerinin sizin tarzının dışında olduğunu daha sonra görmek hayal kırıklığı olabilir.

BOĞA: Bugün yatırım konusunda kafanız çok iyi çalışıyor. Yollardan beklediğiniz maddi kazançların size sağlayacağı olumlu sonuçlardan yola çıkarak imkanlarınızı genişletmek isteyeceksiniz. Gizlilik size yakışmıyor.

İKİZLER: Birlikte çalıştığınız kişilerle duygusal çatışmalara girmeyin. Onların yaptıkları her hareketten anlam çıkartmanız sizi yorabilir. Bulunduğunuz ortamlarda kendi tarzınızı ortaya koymaktan hoşlanıyorsunuz.

Haberin Devamı

YENGEÇ: Paranın esiri değilsiniz. Algılama konusunda güçlü bir gündesiniz. Çevrenizdeki gizemli ve çekici olaylara karşı bir merak ve araştırma söz konusu olacak. Bugün arkadaşlarınızla paylaşımlarınıza önem vermelisiniz.

ASLAN: Çevre koşullarını yeniden düzenleme konusunda acele etmemeli ve olayları doğru bir şekilde irdelemelisiniz. İşinize konsantre olduğunuz zaman sanki başka bir boyuta geçiyorsunuz. Bugün enerjinizi yapıcı kullanacaksınız.

BAŞAK: Aile evinizde ilerleyen sevgi gezegeni Venüs’ün konumundan dolayı duygusal konulara sığınmak ihtiyacındasınız. Bugün sevdiklerinizle vakit geçirmek isteyebilir, onlarla sosyal ortamlarda bulunabilir ve eğlenebilirsiniz.

TERAZİ: Kendi doğrularınız için savaş vermek isteyebilirsiniz. Dengeler önemli. Sorumluluk duygunuzun gelişmiş olduğu için bulunduğunuz ortamın dışına çıkabiliyorsunuz. Yorulmaktan korkmamanız sizi farklı yapıyor.

AKREP: Bugün her anlamda aklınız çok karışık. Düşünceleriniz dağınık seyrediyor. Yapmak istedikleriniz ve planlarınız için yeni bir düzene ihtiyacınız var. Motivasyonunuzu doğru kullanmanız gerekecek, unutmayın.

YAY: Bugün orijinal fikirlerinizi çevrenin desteğiyle ortaya çıkarabilir ve yaratıcılığınızı güçlendirebilirsiniz. Duygusal konularda kendinizi yenilemenin zamanı geldi. Partnerinizle birlikte yeni keşiflerde bulunacaksınız.

OĞLAK: İyi bir planlamaya ihtiyacınız var. Zihinsel dağınıklık yaşamazsanız, birçok işi bir arada yapacaksınız. Kendinizi yenilemek istiyorsanız eski şartlarınızın size yaşattığı zorlukları tekrar etmemeye çalışmalısınız.

Haberin Devamı

KOVA: Bugün kişisel gelişiminizi ön plana çıkarıyorsunuz. Olaylara sezgilerinizle yaklaşmanıza rağmen yaşamınızda ilginç gelişen bir mantık da var. Her şeyi istediğiniz şekilde ortaya koyacak çalışmalar yapacaksınız.

BALIK: Bugün, maddi hırslarınız ön planda olacak. Başarıyı hedeflediğiniz için de değişik konuları bir araya getirebileceksiniz. Gizli kalmış bazı konular yüzünden başınızın ağrımasını istemiyorsanız, net olmalısınız.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder