Filiz Özkol 11 Kasım 2020 günlük burç yorumları
HABERİ PAYLAŞ

11 Kasım 2020 günlük burç yorumları

KOÇ: Burcunuzda geri giden savaşçı Marsla birlikte duygusal konulara sığınmak ihtiyacı içindesiniz. Bugün sevdiklerinizle vakit geçirmek isteyebilirbilirsiniz. Onlarla iş birliği içindesiniz.

BOĞA: Bugün yatırım konusunda kafanız iyi çalışıyor. Yollardan beklediğiniz maddi kazançların siz sağlayacağı olumlu sonuçlardan yola çıkarak, imkanlarınızı genişletme çabası içindesiniz. Gizlilik size yakışmıyor.

İKİZLER: Birlikte çalıştığınız kişilerle duygusal çatışmalara girmeyin. Onları yaptıkları her hareketten anlam çıkartmanız size yorucu gelebilir. Bulunduğunuz ortamlarda kendi tarzınızı ortaya koymaktan hoşlanıyorsunuz.

Haberin Devamı

YENGEÇ: Partnerinizle beraberliğiniz farklı duygularla gelişecek. Bugün partnerinizle ortak kararlar almak için uygun bir gün değil. En iyisi kendinizi oyalarken onu uzaktan izlemeli ve hemen karar vermemelisiniz.

ASLAN: Koşullarınızı düzenleme konusunda acele etmemeli ve olayları doğru irdelemelisiniz. İşinize konsantre olduğunuz zaman başka bir boyuta geçiyorsunuz. Bugün içinizdeki enerjinizi yapıcı kullanacaksınız.

BAŞAK: Maddiyatın esiri değilsiniz. Daha soyut davranmak isteyeceksiniz. Algılama konusunda güçlü bir gün. Çevrenizdeki gizemli ve çekici olaylara karşı bir merak ve araştırma söz konusu olacak. Dikkatli olun.

TERAZİ: Bugün yine kendi doğrularınız için savaşmak isteyebilirsiniz. Gücünüzü ispat etmek istiyorsunuz ama çevrenize baskıcı davranmaktan vazgeçmelisiniz. Yorulmaktan korkmamanız sizi farklı biri yapıyor.

AKREP: Aklınız çok karışık. Düşünceleriniz dağınık seyrediyor. Yapmak istedikleriniz ve planlarınız için yeni bir planlamaya ihtiyacınız var. Bu hafta motivasyonunuz belirgin ve yönlendirici seyrediyor.

YAY: Orijinal fikirlerinizi çevrenin desteğiyle ortaya çıkarabilir ve yaratıcılığınızı güçlendirebilirsiniz. Duygusal konularda kendinizi yenileme zamanı. Bazı dış etkenler, sizin enerjinizi çok etkiliyor.

OĞLAK: İyi bir planlamaya ihtiyacınız var. Zihinsel dağınıklık yaşamazsanız, birçok başarıyı bir arada tadacaksınız. Kendinizi yenilemek istiyorsanız eski şartlarınızın size yaşattığı zorlukları yapmamaya çalışmalısınız.

Haberin Devamı

KOVA: Bugün kişisel gelişiminizi ön plana çıkarıyorsunuz. Olaylara sezgilerinizle yaklaşmanıza rağmen yaşamınızda ilginç gelişen bir mantık da var. Fikirlerinizi istediğiniz şekilde ortaya koyacak çalışmalar içinde olacaksınız.

BALIK: Maddi hırslarınız önde olacak. Başarıyı hedeflediğiniz için değişik konuları bir arada düşüneceksiniz. Kendinizi ifade etmenin en güzel yollarından birinin maddi özgürlükten geçtiğini biliyorsunuz.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder