Filiz Özkol 11 Mayıs 2021 günün burç yorumları
HABERİ PAYLAŞ

11 Mayıs 2021 günün burç yorumları

KOÇ: İnandırma kabiliyetiniz artıyor. Karşıt fikirde olan kişilere sabır ve güç göstermeniz çok önemli. Sizi aşan durumlarda bile olaylara çok çabuk hakim olmanız, çevrenizde fark yaratıyor ve bunun farkındasınız.

BOĞA: İmkansız gibi gelen düşüncelerin çok da önemli olmadığını görmek, sizi farklı bir sorgulamaya itecek. Aile ilişkilerinin önemli olduğunu hissedeceksiniz. Bu konuda kendinizi daha rahat ifade edebileceksiniz.

İKİZLER: Enerji yüksekliği, motivasyonunuzu artırıyor. Aile büyüklerinizin tavsiyelerine karşı çıkarken kendi düşüncelerinizi uygulama konusunda ısrarcı olacaksınız. Enerjik ve yaşam zevkiyle dolusunuz.

Haberin Devamı

YENGEÇ: Kincilik yönünüz ortaya çıkabilir. Geçmişte yapılan yanlış bir davranış içinizdeki öfkeyi tetikleyebilir. intikam duygular› içinde karşınızdaki kişiye iğneleyici bir şekilde dersini vermek isteyebilirsiniz.

ASLAN: Mal varlığınızı artıracak radikal isteklerinizi yerine getirmek isteyeceksiniz. İsteklerinizi başarmakta kararlısınız. iş arkadaşlarınıza zaman ayırmalı, beklentilerine karşı ilgili olmalısınız.

BAŞAK: Sizi meşgul edip masraf yapmanıza neden olacak o kadar çok şey buluyorsunuz ki, sizi takip etmek zorlaşacak. Bugün özellikle farklı düşünüyor, farklı hareket ediyor ama duruma hakim oluyorsunuz.

TERAZİ: Şimdiye kadar kişiliğinizi öne çıkaracak işler denemediniz. Cesur kararlar vermenin zaman› geldiğini sezgilerinizle hissedeceksiniz. Bugün yapmanız gereken işlerinizi bir an önce toparlamalısınız.

AKREP: Kendinize güveniyor ve başlattığınız işte kararlı adımlar atıyorsunuz. Paylaşımcı yapınızdan dolay› çevrenizdekilerin fikirlerinizden yararlanmalar› söz konusu. Verdiğiniz sözleri yerine getireceksiniz.

YAY: Popüler ilişkileri tercih ediyorsunuz. Dostluklarınızın pekişeceği ama arkadaşlıkların iş ilişkilerine döneceği bir dönem. İletişim kurabileceğiniz, saatlerce konuşabileceğiniz bir dostluğa ihtiyaç duyacaksınız.

OĞLAK: Kafaca anlaştığınız kişilerin, daha sonra yaşantınızda farklı bir boyuta geçmesi sizi endişelendirmesin. Bazı şeyleri deneyin. Duygusal anlamda taleplerinizin çok olduğu günlerdesiniz.0

Haberin Devamı

KOVA: Yaratıcılığınızı ve çekim gücünüzü en iyi şekilde yakın ilişkilerinizde rahatça göstereceksiniz. ‹ş konusunda hedeflerinizi hırs ve coşkuyla takip edeceksiniz. Eski fırsatlar yeniden ayağınıza gelecek.

BALIK: İş başarınızla ortaklıklar paralel ilerliyor. İşinizde yükselmek istiyorsanız doğru insanlarla birlikte olacaksınız. Çevreniz kazançlarınızı artırma konusunda size yardımcı olacak. Baz› sürprizlere hazırlıklı olun.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder