Filiz Özkol 11 Mayıs 2022 günün burç yorumları
HABERİ PAYLAŞ

11 Mayıs 2022 günün burç yorumları

KOÇ: Maddi durumunuzu gözden geçirmek isteyeceksiniz. Kuşkularınız yüzünden yaptığınız işten zevk almayabilirsiniz. İş hayatınızla ilgili gelişmeleri takip ederken başarıyı garantileyerek ilerlemenizde fayda var.

BOĞA: Bugün, fikir çatışmaları yaşayabilir ve gereksiz olayları problem edebilirsiniz. Çevre bağlantılarınızı sistemli bir şekilde yürütmekten yanasınız. Partneriniz değişen fikirlerinize karşıt düşünceler geliştirebilir.

İKİZLER: Yakın dostlarınızın ilgisine ihtiyaç duyabilirsiniz. Değişen istekleriniz konusunda kendinizi zorlamamalı, partnerinizin olumlu yaklaşımlarına daha iyimser bakmalısınız. Bazı detaylar kafanızı kurcalıyor.

Haberin Devamı

YENGEÇ: Çevrenizin isteklerini güçlü bir şekilde algıladığınız için sorumluluk duygunuzu zorlayacak çalışmaları seçerek çevrenizi olumlu bir şekilde etkiliyorsunuz. Bugün, olaylara kısa yoldan çözüm getireceksiniz.

ASLAN: Düşüncelerinizi yaşama geçirmek konusunda deneyim ve bilginizi kullanmak için fırsatlar söz konusu. Gücünüzün farkındasınız. Bugün sıkılıyorsunuz ve girişimciliğinizi hızlandırmak istiyorsunuz.

BAŞAK: Dostlarınızın sizden bekledikleri desteği onlardan esirgememeli ve aranızdaki bağları güçlendirmelisiniz. Uzun süredir görmediğiniz arkadaşlarınızla olabileceksiniz. Maddi durumunuz olumlu ilerliyor.

TERAZİ: Harcamalarınızı denetlemelisiniz. Bugün sıra dışı düşünceler içinde olacak ve partnerinizin gözüne girmek için bütçenizin dengelerini bozabilirsiniz, dikkatli olun. İsteklerinizde aşırılık gözleniyor.

AKREP: Çevrenizle işbirliği içinde çalışmak istemenize rağmen arzuladığınız şartlar gelişmeyebilir. Karşı tarafın düşüncelerini öğrenmeden planlarınızı ortaya koymamalı ve fikrinizi kimseyle paylaşmamalısınız.

YAY: Zorlanmaya gelemediğiniz için olaylara tepkili davranabiliyorsunuz. Önemli konuları atlamadan kendinizi disipline etmek zorundasınız. Maddi konularda ısrarcı bir tavır takınarak çevre koşullarını değiştirebilirsiniz.

OĞLAK: Bugün iletişim konusunda zorluk çekmeyecek görüşmek istediğiniz kişilere hızlı bir şekilde ulaşacaksınız. İşbirliği içinde olduğunuz kişilerin farklı düşünceleri sizi motive ettiği zaman mutlu oluyorsunuz.

Haberin Devamı

KOVA: Bugün duygularınızı rahat bir şekilde aktarmak isteyeceksiniz. Bulunduğunuz ortamlarda kendinizi kolay şekilde ifade ettiğiniz için çevreniz epey kalabalık olacak. Güçlü bağların pekişeceği bir gün.

BALIK: Maddi konuları yeniden gözden geçirin. Birikimlerinizi değerlendirmek isteyebilirsiniz. Yatırım konusunda size fikir verecek olan ailenizi ön plana çıkarmalısınız. Gerekli atılımları sağlayacaksınız.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder