Filiz Özkol 11 Nisan 2021 günün burç yorumları
HABERİ PAYLAŞ

11 Nisan 2021 günün burç yorumları

KOÇ: Hırslarınız konusunda kendinize söz geçiremiyorsunuz. Aşırıya kaçmadan yaşamınızı yönlendirmek sizi çok şey kazandıracak. Zekanızı istediğiniz gibi yönlendirebilirsiniz. Bugün özellikle sizden beklenen çok fazla şey var.

BOĞA: Bugün, her türlü olumlu şart sizden yana gelişiyor. Karşınızdaki kişilerin sizi anlamaları mümkün değil. Sizin için önem taşıyan arkadaşlarınızla konuşma ihtiyacı içindesiniz. Uzun süredir konuşmaya ihtiyacınız var.

İKİZLER: Dengelerinizi bozmak istemiyorsanız isteklerinize gem vurmalı ve partnerinizle olan ilişkilerinize belli bir düzen getirmelisiniz. Bugün, iç sesiniz çok önemli olacak. Sizden ilgi bekleyenleriniz olduğunu unutmayın.

Haberin Devamı

YENGEÇ: Sınırlarınızı genişletmek istiyorsunuz. Kariyerinizle ilgili yeni gelişmeler söz konusu olacak. Maddi konulara takıntılı olmak istemiyor, taviz vermekten hoşlanmıyorsunuz. İnatçı yönlerinizi törpülemekte fayda var.

ASLAN: Hayallerinizin altında yatan gerçek nedenle baş etmesini öğreniyorsunuz. Enerjinizi daha belirgin bir şekilde ortaya koyuyorsunuz. İnatçı yapınızı işlerinize yansıtmak istemediğiniz için bazen sizi anlamak zor.

BAŞAK: Beklemeyi bilmediğiniz için birçok iş fırsatını kaçırıyorsunuz. Çevrenizdeki güçlü kişilerle kuracağınız bağlantıların önemli olduğu bir gün içindesiniz. Size güveniyorlar. Ertelediğiniz işleri bitirmelisiniz.

TERAZİ: Bugün, aile bireyleri ile yapacağınız bazı konuşmalarda farklı konuları tartışabilirsiniz. Onlar için odak noktası olan konuları görmezlikten gelmemelisiniz. Sakin tavırlarınız altında yüksek bir enerji gizli.

AKREP: Hedefleriniz konusunda dalgalanmalar yaşayabilirsiniz. Duygularınızdaki değişimleri çevrenizle paylaşmak isteyebilirsiniz. Doğrularınıza güvenin. Dostlarınızla işbirliği yapmayı denemelisiniz.

YAY: İdealleriniz doğrultusunda hareket ediyor ve takıntılı olduğunuz konularda taviz vermiyorsunuz. Yeni başlangıçlar konusunda kendinizi baskı altında hissediyorsunuz. Eğlenceli yönlerinizi ortaya çıkarın.

OĞLAK: Güneş, Koç burcunda ilerlerken ailevi konularda duygusal davranmamaya çalışmalı ve olayların altındaki gerçek nedenlerin üzerinde durmalısınız. Bugün sıkıntılarınızın tek nedeni yorulmanız. Uykunuza dikkat.

Haberin Devamı

KOVA: Bugün Ay’ın konumu, işinizle ilgili değer yargılarınızda tutucu davrandığınızda başarılarınız gecikebileceğinizi söylüyor. Koşullarınızı zorlamalısınız. Sınırlarınızı doğru çizmelisiniz.

BALIK: Önleyemediğiniz tutkuların esiri olabilirsiniz. Kendinizi haklı görmeniz, sevdiğiniz kişinin yaşamını zorlaştırıyor. Güçlü sezgilerinize güveniyorsunuz. Duygu karmaşasından uzaklaşmanızda fayda var.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder