Filiz Özkol 11 Nisan 2022 günün burç yorumları
HABERİ PAYLAŞ

11 Nisan 2022 günün burç yorumları

KOÇ: Bugün partnerinizle olan ilişkinize farklı gözle bakabilirsiniz. Hem kendinizi hem de onu sorgulayarak zaman kaybediyorsunuz. Olaylara değişik bir felsefe ile yaklaşıyorsunuz. Olmadığı zaman canınız sıkılıyor.

BOĞA: Sosyal ilişkilerinizde duygusal ihtiyaçlarınızı ortak çalışmalar yaptığınız arkadaşlarınız karşılayacak. Onların tekliflerine kayıtsız kalamayacaksınız. Bugün, çevrenizin kalabalık olmasına canınız sıkılabilir.

İKİZLER: Ele avuca sığmaz kişiliğinizin altında güçlü bir mantık yatıyor. Hayalleriniz ve hedefleriniz herkese göre farklı. Bulunduğunuz şartların öneminden çok asıl yapmak istediğiniz şeylere odaklanacaksınız. Unutmayın.

Haberin Devamı

YENGEÇ: İş planlarınızı yollardan gelecek habere göre düzenlemeniz gerektiği için, beklemenin zorluğunu kimse sizin kadar anlayamaz. Hata yapmaktan hoşlanmıyorsunuz. Yoğun bir döneme giriyorsunuz.

ASLAN: Yapacağınız işlerde kendinize geniş süreler tanıyor ve araştırmalarınızı bu yönde genişletiyorsunuz. Akılcı yaklaşımlarınız birçok kişiye ters gelebilir. Olaylara farklı mantıkla yaklaştığınız için anlaşılmıyorsunuz.

BAŞAK: İlişkilerinizde sabırlı görünen yapınızı fevri hareketlerinizle bir anda koparabilirsiniz. Yumuşak ve ılımlı yaklaştığınız bir konu üzerinde çalışırken, küçük, duygusal bir takıntı değişime neden olabiliyor.

TERAZİ: Yaşama pratik şekilde bakıyorsunuz. Gücünüzün farkındasınız ve başlangıçlar için cesarete sahipsiniz. Maddi konularla ilgili fırsatlar gündeme gelecek. Yaşam kalitenizi artıracak, projeler peşindesiniz.

AKREP: Entelektüel konularda kendinizi aktif ve başarılı hissediyorsunuz. Çevrenizdeki dostlarınızın fikirlerine karşı ilgisiz davranabilir ve kendi düşünceleriniz doğrultusunda hareket etmek isteyebilirsiniz.

YAY: Sınırsız özgürlüğün size zarar verebileceğini düşünerek seçimleriniz konusunda dikkatli olmalısınız. Yapacağınız atılımlar için ön yargısız yaklaşım tarzınız karşınızdaki kişileri olumlu etkiliyor.

OĞLAK: Bugün arzularınızın belirginleşmesi partnerinizin istekleri karşısında yoğun duygular yaşamanıza ve aklınızın karışmasına neden olabilir. Kişisel çabalarınız ve ilişkileriniz çevre koşullarıyla birlikte şekilleniyor.

Haberin Devamı

KOVA: Savaşçı gezegen Mars sizi olumlu etkiliyor. İş çevrenizde kariyerinize yardım edecek kişilerle bağlantıda olacaksınız. Gücünüzü harcamak istemiyor, beklemeyi tercih ediyor ve hedeflerinizi belirliyorsunuz.

BALIK: Çevrenize karşı farklı davranıyorsunuz. Duygusal konulara uzak görünmeniz farklı yorumlara neden oluyor. İyi niyetli girişimciliğiniz her zamanki gibi ses getirecek. İhmal ettiğiniz dostlarınız sizden haber bekliyor.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder