Filiz Özkol 12 Ekim 2019 günlük burç yorumları
HABERİ PAYLAŞ

12 Ekim 2019 günlük burç yorumları

KOÇ: Ani değişimlerin size kazandıracağı hiçbir şey yok ve temkinli yapınızı her zamanki gibi ispat edeceksiniz. Sezgilerinizin sizi yanıltılabileceğinizi düşünerek her zamanki temkinli ve sistemli yapınızı bozmamalısınız.

BOĞA: Birlikte çalıştığınız arkadaşlarınızın da yardımınıza ihtiyaçları olabilir. Maddi konularda yaşadığınız iniş ve çıkışlar yaşamınızı zorlaştırabilir. Kendinizi güvende hissetme duygunuzdan bir türlü kurtulamıyorsunuz.

İKİZLER: Partnerinizle aranızda derin farklılıklar gündeme gelebilir. Siz olayların çok ötesinde düşünüyorsunuz. Maddi konularda istediğiniz gelişimin arkadaş organizasyonlarına bağlı olarak değişim göstermesi iyi oluyor.

Haberin Devamı

YENGEÇ: Yakın dostlarınızla yapacağınız telefon konuşmaları sayesinde enerjiniz olumlu etkilenecek. Çevrenizden iyi etkiler aldığınız zaman sosyal aktiviteniz daha da güçleniyor. Paylaşım duygunuz çok önemli.

ASLAN: Duygusal yaşamınızla ilgili konuları ailenizle paylaşmak zorunda kalabilirsiniz. Uzun yollarla ilgili planlarınızı şimdilik erteleyebilirsiniz. Kabuğunuza çekilmeniz yanlış anlaşılıyor. Sosyalleşmelisiniz.

BAŞAK: Değişimlerin meydana getirdiği çatışmadan oluşan bir yaşam gündeme geliyor. Takıntılara izin verdiğiniz sürece farklı olma duygusundan bir türlü kurtulmanız mümkün değil. Kafanız karışık.

TERAZİ: İş yerinde sabırlı davranışlarınızla ilgi çekiyorsunuz. Ortak çalışmalar içinde olduğunuz zaman son derece huzursuz oluyorsunuz. Güvendiğiniz kişilerle yapacağınız işbirliği rahatlamanıza neden olacak.

AKREP: Öfkenizi ortada yaşamaktan yanasınız. Yaşamı yöntemlerinize göre sorguluyor, olayları içinizde tutmaktan hoşlanmıyorsunuz. Sezgilerinizle hareket etmek isteyebilirsiniz. Detaylar size engel olmamalı.

YAY: İkili ilişkilerde bir türlü istediğinizi yakalayamadığınızı zannederek huzursuzluk çekebilirsiniz. Hayalleriniz ile idealleriniz arasında belli bir kalite göze çarpıyor. Düşünceleriniz bazılarına sıra dışı gelebilir.

OĞLAK: Kişisel olayları bir kenara bırakarak yaşantınızla ilgili özel kararlar almalısınız. Partnerinizin ve aşk hayatınızın size yaşattığı bazı sorunları gurur meselesi yapabilirsiniz. Çevrenizi kızdırabileceğiniz bir gün.

Haberin Devamı

KOVA: Fikir birliği içinde olduğunuz kişilerle tartışma ortamı yaratmamalısınız. Duygusal anlamda çok çabuk etkileniyor ve hızlı kararlar alıyorsunuz. Herkes sizinle aynı düşüncede olmayabilir. Aldırmıyorsunuz.

BALIK: Maddi konuların gündem kazanmasıyla satın alma duygunuz ortaya çıkıyor. Bugün, maddi konularda yüksek hedefleriniz var ve olaylara bakış açınızda esneklik yok. İdeallerinizin peşinde koşarken hatalara açıksınız.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder