Filiz Özkol 12 Ekim 2020 günlük burç yorumları
HABERİ PAYLAŞ

12 Ekim 2020 günlük burç yorumları

KOÇ: Bugün değişim ve düşüncelerinizi yenileme konusunda gereken cesareti göstermelisiniz. Yatırım konusunda şanslı bir dönem ama maddi konularda riske atılmamalı, enerjinizi doğru kullanmalısınz.

BOĞA: Partnerinizin fikirleri karşısında bocalamanız mümkün. Bugün önemli konular yerine duygusal problemlerinizi abartabilirsiniz. Ortak çalışma bekleyenlerin, size olan güvenleri hak etmek için çalışmalısınız.

İKİZLER: Yaşamınızla ilgili yeni bir süreçtesiniz. Yeni bir düzene ihtiyacınız var. Süregelen işlerinizde de bazı tereddütlerinizi aştığınızda başarıya daha fazla yaklaşacaksınız. Sezgilerinizin yoğun olduğu bir gün.

Haberin Devamı

YENGEÇ: Ay’ın bulunduğu konum sorgulamanızı artırıyor. Çevre ilişkilerine kapalı ve eleştirici davranacağınız bir gün. Aklınıza taktığınız konular üzerinde yoğunlaşmak yerine yaşanan olaylara yorum getirmelisiniz.

ASLAN: Uzun vadeli işler yapmaktan yana oluşunuz yeni projeler için engel oluşturuyor. Başlatacağınız çalışmalar için gerekli donanıma sahipsiniz. Sizi anlayacak arkadaşlarla duygu alışverişinde bulunacaksınız.

BAŞAK: Tüm özelliklerinizin olumlu bir şekilde örtüştüğü bir gündesiniz. İş yaşantınızda yaratıcılığınızı istediğiniz gibi kullanarak olayları yönlendirebiliyorsunuz. İyi niyetiniz yanlış anlaşılıyor.

TERAZİ: Duygularınızda aşırıya kaçmaktan korkuyor gibisiniz. Oysa yaşamı öylesine derin algılıyor ve içinizde hissediyorsunuz ki yapmak istediklerinizin çevre koşullarına bağlı olarak gelişmesi canınızı çok sıkıyor.

AKREP: Düşüncelerinizi saklamakla bir yerlere varamazsınız. Sezgilerinizi yanınızda çalışanlar için de kullanın. Çalışma şartlarınızla ilgili şikayetleriniz artıyor. Birlikte iş yaptığınız kişileri yargılayabilirsiniz.

YAY: Bugün, savaşçı gezegen Mars ilişkilerinizi öne çıkarıyor. Çevrenize karşı kuşkulusunuz. Arkadaşlarınızı ve çevrenizi yargılıyorsunuz. İşinizi ısrarcılığınızla ve konuya olan hakimiyetinizle sonuçlandıracaksınız.

OĞLAK: İş ilişkilerinizde kişiliğinizin ön planda olmasına özen göstermenize rağmen insanları kaynaştırmak adına bazı organizasyonlar yapıyorsunuz. Bugün partnerinizle aranızda önlenemeyen güçlü bir bağ var.

Haberin Devamı

KOVA: İletişimde kimseye söz hakkı vermemeniz tuhaf bir şekilde ilgi görüyor. Değişim gezegeni Uranüs’ün desteğini görüyorsunuz. Takıldığınız konularda çevrenizden yardım almak istemeyişiniz tuhaf karşılanabilir.

BALIK: Maddi konularda yoğun mücadeleler ve yaşanan olaylar sizi bu noktaya çekiyor. Güveneceğiniz kişileri iyi seçin. Yaşayacağınız olaylara kendinizi kaptırmayın, dalgalanmalardan iyi korunun.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder