Filiz Özkol 12 Haziran 2020 günlük burç yorumları
HABERİ PAYLAŞ

12 Haziran 2020 günlük burç yorumları

KOÇ: Partnerinizin üzerinizdeki etkisini inkar edemezsiniz. Bugün, fikir ve düşüncelerine önem vermeyen boş vermiş tavırlarınızla, onu kızdırabilirsiniz. Sabit düşüncelerin size faydası olmadığını anlayacaksınız.

BOĞA: Bugün çevreyle iletişiminiz mükemmel. Enerjinizin gücünü duygusal ilişkilerinize de yansıtabiliyorsunuz. Siz güçten yanasınız ama bu özelliğinizi sergilerken çevrenize yardım etmeyi de çok seviyorsunuz.

İKİZLER: Çevreyle ilişkilerinizde gözle görülür bir hareketlenme ortaya çıkıyor. Düşüncelerinizdeki yaratıcılık her anlamda sizi ön plana çıkaracak ve gizli yönlerinizi ortaya koyacaksınız. Zevk için para harcayacaksınız.

Haberin Devamı

YENGEÇ: Bugün uzaktaki sevdiklerinizden mutlu olacağınız haberler alacaksınız. İkili ilişkilerinizde bencilce davranışlar sergiliyorsunuz. İstekleriniz doğrultusunda partnerinizi duygusal anlamda motive edebilirsiniz.

ASLAN: Duygusal yaşamınızı renklendirmek isteyebilirsiniz. Karşılıklı ilişkilerde yapıcı paslaşmalar söz konusu olacak. Yaratıcılığınızı karşı tarafa aktarabilirseniz kariyer hırsınızı olumlu şekilde kullanacağınız bir gün.

BAŞAK: Arkadaşlarınızla paylaşımda olacağınız bir gün. Çocuklarınızla ilgilenmek için gerekli zamanı ayırmalısınız. Onların duygusal problemleri gündeme gelebilir. Konuşarak halledeceğiniz konular önünüze çıkabilir.

TERAZİ: Özgüveninizin size sağladığı avantajı tüm konularda başarılı kullanıyorsunuz. Gurur duyacağınız çalışmalar gündeme gelebilir. Birlikte çalıştığınız kişilerle aranızda oluşmasını beklediğiniz duygusal bağ iş veriminizi artırıyor.

AKREP: Güven arayışı içindesiniz. Partnerinizle aranızdaki sorunların çoğu maddi nedenlerden. Onun istekleri karşısında bocalamanız mümkün. Olayların akışı biraz da sizin tavırlarınıza bağlı ilerleyecek. Zorlanabilirsiniz.

YAY: Çekiciliğinizi ve enerjinizi birleştireceksiniz. Bugün, aşk yaşantınızı renklendirmek için duygusal yönlerinizi ortaya çıkaracak ve sevdiğiniz kişiyi büyüleyeceksiniz. Onun size olan hayranlığı daha da artabilir.

OĞLAK: Bugün partnerinizle anlaşamayacağınız konuları gündeme getirmek istemeyebilirsiniz. Haklı nedenleriniz var ve değişken duygular içindesiniz. Sezgileriniz güçleniyor ve yaşadığınız olaylara çözüm getiriyorsunuz.

Haberin Devamı

KOVA: Bugün başarınızı ortaya koyacak çalışmalarla ses getirmek istiyorsunuz. Güçlü bağların sizin için önemli olduğunu bildiğiniz için ilişkilerinizde dengeli davranıyor ve kapınızı kimseye kapatmak istemiyorsunuz.

BALIK: Enerjinizde yükselme söz konusu. İş birliğine ihtiyacınız var. Bazı konularda ne denli haklı olduğunuzu düşünmeli ve gerekli çabalarınızı doğru bir şekilde yönlendirmelisiniz. Bugün sakin olmalısınız.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder