Filiz Özkol 12 Mayıs 2022 günün burç yorumları
HABERİ PAYLAŞ

12 Mayıs 2022 günün burç yorumları

KOÇ: Kendinizi ifade edemediğinizde kaprisli oluyorsunuz. Sabırsız ama kendinize güvenen tavırlarınızla başarıyı kucaklayacaksınız. Sizi seven arkadaşlarınızın destekleri sayesinde canlanma söz konusu.

BOĞA: Değerlerinizin farkındasınız ama bu özelliğinizi karşı tarafa aktarmakta güçlük çekebilirsiniz. Bugün inatçı yapınızı vurgulayıcı tavırlarla karşınızdaki kişiyi üzebilir ve onu zor durumda bırakabilirsiniz.

İKİZLER: Düşüncelerinizi gizleme gereği içindesiniz. Bazı olayları takibe alıp sessiz kalabilirsiniz. Yeni ve radikal düşünceler içindesiniz. Kendinizi daha kolay ifade etmenin yollarını bulmalısınız.

Haberin Devamı

YENGEÇ: Bugün, olaylar karşısında soğukkanlı davranın. Sizi zorlayan nedenler üzerinde fazla durmamalısınız. Yaşama geçirmeyi düşündüğünüz istekleriniz karşısında sabırlı olmalı ve atılım yapmadan düşünmelisiniz.

ASLAN: Eski sorunları kafanızdan atarak bazı düşüncelerinizi temizlemenin zamanı geldi. Geçmişe teslim olmamalısınız. Gücünüzü artırma yolunda yeni bir döneme giriyorsunuz. Şartları yeniden gözden geçirmelisiniz.

BAŞAK: Sezgilerinizin güçlü olduğu bir gün. Sıra dışı düşüncelerinizi çılgınlık olarak yorumlamayın. Karşıt görüşte olan insanları ikna etmeniz kolay olacak. Bazı düşünceleriniz gittikçe daha da netleşiyor.

TERAZİ: Kaygıları bırakmalı ve başaracağınız işlerden kaçmamalısınız. Sorumluluklarınızın bilincindesiniz. Çevrenizden gelecek iş tekliflerine karşı hazırlıklı olmalısınız. Bazı konularda seçici davranıyorsunuz.

AKREP: Partnerinizle işbirliği içindesiniz. Kazançlarınızla ilgili ortak kararlar alacaksınız. Yaşamınızı kendi istekleriniz dahilinde yönlendirmek isteyebilir ve bu konuda yaratıcılığınızı kullanabilirsiniz.

YAY: Değişiklik için fırsatı kaçırmıyorsunuz. Meraklı yapınızı öne çıkarıyor, fırsatları değerlendiriyorsunuz. Birlikte olduğunuz kişilerle felsefi konuşmalar yaparak bilgi dağarcığınızı dolduracaksınız.

OĞLAK: Üstün nitelikli kişilerden alacağınız destek sizin için önemli ve işinizi olumlu şekilde etkiliyor. Bazı bağlantılarınızı doğru bir şekilde yönlendirecek, takıldığınız konularda ısrarcı davranacaksınız.

Haberin Devamı

KOVA: Evinizle ilgili yapacağınız değişimleri ortaya çıkarmadan önce başkalarının da fikirlerini alma ihtiyacı içinde olabilirsiniz. Çevrenize şüpheli bir şekilde yaklaşmanız mümkün. Aile içinde oluşan durumlara tepkilisiniz.

BALIK: Bugün, değişik düşünceler içindesiniz. Çevre ilişkilerinizi amacınıza uygun bir şekilde kullanacaksınız. Önünüzün açılması nedeniyle hedeflerinizi istediğiniz aşamaya getireceksiniz. Sabırlı olmak olumlu yönünüz.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder