Filiz Özkol 12 Nisan 2021 günün burç yorumları
HABERİ PAYLAŞ

12 Nisan 2021 günün burç yorumları

KOÇ: Toplumsal değerlerin ön planda olduğu bir gün. İşlerinizin çevrenizde ses getirmesini istiyor ve bu konuda gerekli altyapı çalışmalarınız daha da sıkı tutuyorsunuz. İnatçı yapınızı her alanda gösteriyorsunuz.

BOĞA: Yaratıcı yönlerinizin desteklenmesi sizin için motivasyon kaynağı olabilir. Ama başkalarının uçucu fikirlerinden yola çıkmamalı ve kendi deneyiminize güvenmelisiniz. Daha mantıklı davranmakla takdir topluyorsunuz.

İKİZLER: Kişiliğinizi vurgulayan enerjiniz ortaya çıkıyor. İletişim gezegeni Merkür’ün etkisiyle etkinliğiniz artıyor. Bugün, göz dolduracak davranışlarda bulunacaksınız. Çevrenizi hayran bırakıyorsunuz.

Haberin Devamı

YENGEÇ: Duygusal veriminizi doğru kişilerle birlikte çalıştığınız zaman alıyorsunuz. Organizasyonlar gündeme gelirken fikir ayrılıkları yüzünden tartışmalar söz konusu olacak. Özellikle sevdiklerinizi kırmayı istemiyorsunuz.

ASLAN: Önemli kişilerle bir araya gelme planları içindesiniz. Bu buluşmalar için kendinizi güçlü ve sorumlulukların bilincinde hissetmeniz sizi farklı yapıyor. Bugün sakin kalmakla çok şey kazanabilirsiniz.

BAŞAK: Çevrenize karşı sevecen ve anaçsınız. Uzun sürecek yakınlıklara tanık olacaksınız. Mantıkla duygu karmaşası yaşayacağınız bir gün içindesiniz. Dikkatli olun. Çevrenize karşı tepkili olmayı bırakmalısınız.

TERAZİ: Yaşantınıza olumlu katkısı olacak hiçbir fırsatı kaçırmadığınız kesin. Bugün, eğlenceli ortamlarda bulunup yeni aşklara zemin oluşturacaksınız. Önemli bir gün içinde olmanız size farklı işler yaptıracak.

AKREP: Bugün Ay’ın bulunduğu konum, ailenize özen göstermenizi söylüyor. Seyahatlerin gündeme gelmesiyle yarım kalan işleri tamamlamalısınız. Ertelemeyi sevmediğiniz halde bazen yapıyorsunuz.

YAY: Finans konuların gündem kazanmasıyla satın alma duygunuz ortaya çıkıyor. Çevrenize hediye vermek isteyebilirsiniz. Partnerinizin sizin yardımınıza ihtiyacı olacaktır. Harcama konusunda dikkatli olun.

OĞLAK: Duygularınızı yaratıcılığınızla kombine edeceğiniz bir gün. İdeallerinizi sergileyecek ve kişisel olaylarınızı karşı tarafa olumlu şekilde aksettirebileceksiniz. Güven verici davranışlar içindesiniz.

Haberin Devamı

KOVA: Duygularınız sizi olumlu etkiliyor. Arkadaşlarınızla güçlü bağlar kuracak ve istediğiniz başarıyı elde etmek için tarzınızı çevrenize yansıtmak isteyeceksiniz. Özgürlüğünüzü zedelemek istemiyorsunuz.

BALIK: Yoğun duygularınızla başınız dertte olmasına rağmen kendinizi istediğiniz gibi denetleyebiliyorsunuz. Ay, bilinçaltınızı etkilemeye devam ediyor ve kişisel sorgulamanızı artırıyor. Çok dikkatli olmak zorundasınız.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder