Filiz Özkol 12 Ocak 2021 günlük burç yorumları
HABERİ PAYLAŞ

12 Ocak 2021 günlük burç yorumları

KOÇ: Düşüncelerinizi istediğiniz yönde yapılandırmak istiyor ve gerekli tüm detayları gözden geçiriyorsunuz. Duygusal konularda inatçı bir tavır sergileyebilirsiniz. Güç ağırlıklı bir sosyal ortam kurmak istiyorsunuz.

BOĞA: Bulunduğunuz ortamlarda kendinizi rahatça ifade ettiğiniz için çevreniz kalabalık olacak. Arkadaşlarınızla sosyal organizasyonlar içinde olacağınız bugün girişimciliğiniz hızlı şekilde ön plana çıkıyor.

İKİZLER: Bugün enerjinizi istediğiniz gibi kullanacaksınız. Ailenizle aranızda bağ oluşturmak isteyebilirsiniz. Kişiliğinizi hep tam vurgulamaktan yanasınız. Yaşamınızla ilgili hiç kimseye ödün vermek istemiyorsunuz.

Haberin Devamı

YENGEÇ: Çevrenizle yoğun iletişim içindesiniz. Bu dönem bazı yolculuklar söz konusu olacak. Yaşamın felsefi yönünü görmek istiyor ve düşüncelerinizi kendi yorumlarınız doğrultusunda ortaya koyuyorsunuz.

ASLAN: Maddi konulara farklı bir şekilde yaklaşıyorsunuz. Sevdiğiniz kişilerin finans konularında belirli yaklaşımları olacak. Ortak çalışmalar yapacağınız kişilerin kesin tavırları var. Bırakın insanlar istedikleri gibi düşünsün.

BAŞAK: Özgürlüğünüzü kimseye teslim etmek istemiyorsunuz. Çevrenizdeki birçok farklı oluşuma karşı aldığınız tedbirler sonuç getirecek. Yaşama mantıkla baktığınız için çözüme ulaşmanız zor olmuyor.

TERAZİ: Duygusal yaşantınızla ilgili kesin tavırlarınız mevcut. Çevre koşullarını irdelemekten korkmuyorsunuz. Geçmişle ilgili konuların kafanıza takılmasına fazla izin vermemelisiniz. Gücünüz daha da artıyor.

AKREP: Yakın dostlarınızın destek vereceği yeni konular gündeme gelecek. Ani değişimlerin size kazandıracağı hiçbir şey yok. Bugün, fikir birliği içinde olduğunuz kişilerle gereksiz bir tartışma ortamı yaratmamalısınız.

YAY: Doğanız gereği kendi bildiğinizi okuyorsunuz. Sizi dizginlemek adeta imkansız. Sadece mantığınıza hitap edildiğinde ikna oluyorsunuz. Bugün duygularınızı rahatça kullanmak isteyeceğiniz ortamlardasınız.

OĞLAK: Bugün, kendinizi irdeleme ihtiyacı içindesiniz. İç sesinizle baş başa kalmayı denemelisiniz. Eğitiminizle ilgili statü isteği içinde olacaksınız. Arkadaşlarınızla bir araya gelerek felsefi konuşmalar yapacaksınız.

Haberin Devamı

KOVA. Son günlerde finans konularının gündem kazanmasıyla satın alma duygunuz ortaya çıkıyor. Çevrenize hediye vermek isteyebilirsiniz. İlgilendiğiniz konularda kendinizi mükemmel yetiştirmek isteyeceksiniz.

BALIK: İlişkilerinizin olumsuz etkilenmesini istemiyorsanız enerjinizi sportif olaylarda kullanmalı ve arkadaşlarınızın kalbini kıracak konuşmalar yapmamalısınız. Kalbi boş olanlar için her an her şey olabilir.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder