Filiz Özkol 12 Ocak 2022 günün burç yorumları
HABERİ PAYLAŞ

12 Ocak 2022 günün burç yorumları

KOÇ: Düşüncelerinizi paylaşmak istemiyor ve özgürlüğünüz konusunda hiç kimseye ödün vermiyorsunuz. Bugün, gizli planlarınızı saklama ihtiyacı içindesiniz. Kendinizi sınamaktan vazgeçin artık. Başarılı bir gün.

BOĞA: Ay burcunuzda ilerliyor. İlişkilerinizde istediğiniz ortak fikirlerin oluşmasını sağlayacak şartları oluşturacaksınız. Enerjinizin yüksek ama çok çabuk alınganlık göstereceğiniz bir gün. Ani ve atak davranmayın.

İKİZLER: Hareketli bir gün. Düşüncelerinizde idealist davranacaksınız. Başkalarının hakkınızda düşündüklerini önemsemeyecek ve yapacaklarınız için kimseye taviz vermeyeceksiniz. Bugünlerde aşk yaşantınız canlanıyor.

Haberin Devamı

YENGEÇ: Disipline eden Satürn karşıt para evinizi olumlu etkilerken, karşı tarafın istekleri doğrultusunda masraflar söz konusu. Kendinizi iyi hissetmenize neden olabilecek bazı etkiler var. Yatırım konusuna dikkat edin.

ASLAN: Birlikte çalıştığınız kişilerin özgürlüğüne karışılmasından hoşlanmıyor ve size de aynı şekilde davranılsın istiyorsunuz. Bugün, şartları sorguluyor ve çevrenize karşı duygusal tatmin sağlıyorsunuz.

BAŞAK: Pratik yönlerinizi güçlü kullanacağınız bir gün. Özgürlüğünüzün önemli olduğunu çevrenize anlatmak için çaba gösterebilirsiniz. Hızlı anlaşılmaya ihtiyacınız var. Çevrenizle birlikte hareket edin.

TERAZİ: Çevre koşullarının lehinize olduğu bir gün. İşbirliği içinde olduğunuz kişilerin destekleri yeteneklerinizi daha da doğru kullanmanızı sağlıyor. Uzak yollardan gelen kardeşlerle bağınız daha da güçleniyor.

AKREP: Ay karşıt burcunuzda ilerlerken ilişkilerinizde pozitif bir yoğunlaşma var. Partnerinizle fikir çatışmalarını bir kenara bırakıp birlikte eğlenmenin yollarını bulacaksınız. Yıldızlardan olumlu destek var.

YAY: İçinizde biriken enerjinizi çevrenize yansıtmayı başarıyorsunuz. Sosyal yaşantınıza katılacak yeni kişilerden farklı bir elektrik alacak, onlarla ortak organizasyonlarına katılmak isteyeceksiniz. Olumlu bir gün.

OĞLAK: Retro aşk gezegeni Venüs egonuzu güçlendirirken bazı işlerde size cesareti sağlıyor. Çevre iletişiminizde istediğiniz bağlantıları kurmalı ve sosyal ilerlemenizi sağlayacak hamleleri yapmalısınız.

Haberin Devamı

KOVA: Hızlı düşünüyor ve kavrama yeteneğinizi farklı kullanıyorsunuz. Bugün klasik davranışları bir kenara bırakmalı ve olaylara daha esnek bir şekilde bakmalısınız. Sezgilerinizi pratiğe dönüştürmelisiniz.

BALIK: Duygusal yaşantınızda canlılık söz konusu. Arkadaşlarınızla birlikte birçok toplantıya çağırılırken siz partnerinizle vaktinizi geçirmek isteyebilirsiniz. Bugün enerjinizi olumlu kullanacaksınız.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder