Filiz Özkol 12 Temmuz 2020 günlük burç yorumları
HABERİ PAYLAŞ

12 Temmuz 2020 günlük burç yorumları

KOÇ: Üstün nitelikli kişilerden hoşlandığınız için bugün görüştüğünüz kişilerin farklı yönleri dikkatinizi çekecek. Yakın dostlarınızla yapacağınız telefon konuşmaları sayesinde enerjiniz daha olumlu etkilenecek.

BOĞA: Yaşantınıza olumlu katkısı olacak hiçbir fırsatı kaçırmadığınız kesin. Olayları abartmadan önce iç sesinizin sizi yönlendirmesine izin vermelisiniz. Sistemli yapınızı bozmamalısınız. Seyahat planları yapacaksınız.

İKİZLER:Arkadaşınızla, hakkında konuştuğunuz üçüncü kişi ile ilgili olarak sorun yaşayacaksınız. Bu durum sizi rahatsız edecek. Karar verme mekanizmanızda sizi zorlayan çevre etkileşimlerden uzak kalın. Riske girmeyin.

Haberin Devamı

YENGEÇ: Hayatın zıtlıkların bir bütünü olduğunu unutmayın. Kayıplarınızla ilgili olarak girdiğiniz streslerin etkisini azaltabilir ve yok edebilirsiniz. Duygusal değişimleriniz yüzünden çevrenizdeki kişileri fark etmeyebilirsiniz.

ASLAN: Dostlarınızla gücünüzü birleştirebilir ve kendinizi onların yanında mutlu hissedebilirsiniz. Kalbini kırdığınız kişilerin gönlünü almalı ve kendinizi affettirmelisiniz. Farkında olmadan sorunlarınızı büyütüyorsunuz.

BAŞAK: Sosyal yaşantınızda kararlı ve istikrarlı bir tablo çizmeniz doğru yolda olduğunuzu gösteriyor. Bugünlerde çevrenizle istediğiniz iletişimi kurabileceksiniz. Duygusal konularda kendinizi yenilenmiş hissediyorsunuz.

TERAZİ: Bugün düşüncelerinizden taviz vermek istemiyorsunuz. Birçok arkadaşınız sizinle aynı fikirde olacak. Sabit düşündüğünüz için yargılanabilirsiniz. Yeteneklerinizin farkındasınız, bu da hiçbir şeyi beğenmemenize yol açıyor.

AKREP: Yaşantınızda gelişen olayların size yüklediği sorumluluklar konusunda üzülmeyin. Hayatın bir başka yönünü görmeniz sizi olumlu değiştirecek. Başkalarının yaşamını merak edebilir, onları tenkit edebilirsiniz.

YAY: Birlikte olacağınız kişileri iyi seçmeli ve güvenebileceğiniz insanlarla çalışmalısınız. Düşüncelerinizi keskin bir şekilde dile getirdiğiniz için bazen yakınlarınızda aranızda tartışma çıkıyor. Temkinli hareket etmelisiniz.

OĞLAK: Üst yöneticilerinizle aranızda güçlü duygusal bağların gelişmesi ve onlarla işbirliği içinde hareket etmeniz sizin için olumlu bir aşama olacak. Sizin olaylara katı bir tutumla yaklaşmanız çatışmalara neden olabilir.

Haberin Devamı

KOVA: Aradığınız destek kariyer aşamasında olanlarınız için önemli. İş bağlantılarına dikkat etmelisiniz. İlişkilerinize kesin ve yargılayıcı bakıyorsunuz. Düşüncelerinizi karşı tarafa aktarırken olaylar üzerinde düşünüyorsunuz.

BALIK: Partnerinizle birlikte akılcı bir tutum izleyeceksiniz. Yaşadığınız sorunlar yüzünden canınız sıkılabilir. Maddi konularla ilgili gelişimleri takip etmek zorundasınız. Duygusal saplantılarınız yüzünden kafanız karışabilir.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder