Filiz Özkol 13 Ağustos 2020 günlük burç yorumları
HABERİ PAYLAŞ

13 Ağustos 2020 günlük burç yorumları

KOÇ: Bitkin hissetmeniz için hiçbir sebep yok. Sadece sorumluluk duygunuzun artması sizi zorluyor. Yükünüzü hafifletmeye çalışmalısınız. Denetleme ve diretme huyunuz yüzünden karşınızdaki kişileri kırıyorsunuz.

BOĞA: İşinizdeki konusunda farklı düşüncelere ihtiyaç duyabilirsiniz. İletişim içinde olacağınız kişiyi doğru seçmelisiniz. Olayları içinizde biriktirerek kendinize zarar veriyorsunuz. Çok isteseniz de kırgınlıkları unutmayı bilmiyorsunuz.

İKİZLER: Duygularınızı anlatmakta yetersiz kalıyorsunuz. Sevdiğiniz kişi sizinle tartışmak istemese de sitem etmeden yapamıyor. Karşılıklı anlaşmaya ihtiyacınız var. Hareketi seviyorsunuz. Fırsatları zekice değerlendirmelisiniz.

Haberin Devamı

YENGEÇ: Güvensizliğinizi yendiğiniz zaman çok daha başarılı oluyorsunuz. Çevrenin etkilerinden uzak kalmaya çalışın. Kendi bildiğiniz gibi yaşamak istiyor ve sevdiğiniz kişinin kendisini ifade etmesine izin vermiyorsunuz.

ASLAN: Kendi düzenini seven biri olarak baskıya gelemiyorsunuz. Ortaklıklarda paslaşarak çalıştığınız zaman başarılı oluyorsunuz. Aşk sadece ‘ben’ duygusu değildir. Oysa siz her şeyi kendi doğrularınıza göre yorumluyorsunuz.

BAŞAK: Duygularınızla yaşadığınız zaman sizi anlamak o kadar zor ki. Alınganlık gösterebilir ve çevrenizi kırabilirsiniz. Yalnız kaldığınız zaman, olayları gözünüzde fazla büyütüyorsunuz. Eski hataları artık tekrarlamayın.

TERAZİ: İş yerinde anlaşılmamakla suçlanıyorsunuz. Düşünmeden konuştuğunuz konular başınıza iş açabiliyor. Paylaşım konusunda cimri davranıyor ve işinizi kimseye emanet edemiyorsunuz. Çevrenize güvenin.

AKREP: Siz sadece kendi fikirlerinize aşıksınız. Mantıklı gibi görünseniz de en son sözü söylemek konusunda ısrarcısınız. İş yaşantınızda kendinize güvenmeniz sizi başarıya götüren etkenlerden biri. Farklı olmak güzel bir şey.

YAY: Yeni projelerin gündemde olacağı bir gün. Kafanızdaki konuları büyütmeyin. Düşüncelerinizi karşı tarafa aktarırken temkinli davranmalısınız. Geriye dönüşünüz zor oluyor. Bünyeniz her an sorun çıkarabilir.

OĞLAK: Sevdiğiniz kişi ile zıtlaşmalar yüzünden zor anlar yaşıyorsunuz. Sakinliği deneyin. Zeka ve iletişim gezegeni Merkür karşıt burcunuz Yengeç’ten olumlu bir destek veriyor. İdeallerinizi destekleyecek kişilerle görüşüyorsunuz.

Haberin Devamı

KOVA: İşinizdeki çevre sorunları size zor anlar yaşatıyor. Yeni yerler gördüğünüz ve farklı kişilerle tanıştığınız zaman kendinizi çok daha özgür hissediyorsunuz. Yaşam felsefesinizi değiştirmenin zamanı geldi.

BALIK: Sevmeye ve sevilmeye çok ihtiyacınız olduğu halde ilişkilerinizde bazen umursamaz davranıyorsunuz. Duygusal konularda acılardan korkuyor ve geriye çekiliyorsunuz. Sinir siteminizin hassas olduğunu unutmayın.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder