Filiz Özkol 13 Ekim 2021 günün burç yorumları
HABERİ PAYLAŞ

13 Ekim 2021 günün burç yorumları

KOÇ: Karşı cinsin hakkınızdaki düşüncelerine aldırmıyorsunuz. Bugün duygusal konularda inatçı bir tavır sergileyebilirsiniz. Öğle saatlerinden sonra düşünceleriniz derinleşebilir. Dikkatli olmalısınız.

BOĞA: Dengeli yapınız var. Her olaya oto kontrol sisteminiz dahilinde akıllıca çözüm getiriyorsunuz. Ailenizle güç oluşturacaksınız. Sevdiklerinizin menfaatleri çerçevesinde gelişecek olaylara el atabilirsiniz.

İKİZLER: Düşüncelerinizi istediğiniz yönde yapılandırmak istiyor ve detayları gözden geçiriyorsunuz. Birlikte çalıştığınız kişilerin fikirlerinden yaralanabilirsiniz. Destek gördüğünüz zaman başarınız daha da artıyor.

Haberin Devamı

YENGEÇ: Bugün duygularınızı rahat bir şekilde kullanmak isteyeceksiniz. Yaratıcılık konusunda farklılığınızı çevrenize rahatça hissettirebileceksiniz. İlginç konuşmaların yaşanacağı dost ve aile toplantıları sizi bekliyor.

ASLAN: Sezgilerinizin sizi yorduğunu fark ediyor ama önlemleri almıyorsunuz. Bugün kendinizi irdeleme ihtiyacı içindesiniz. İç sesinizle baş başa kalmayı deneyin. Alışkanlıklarınızı gözden geçireceksiniz.

BAŞAK: Bilinçaltınızın yoğunluğunu hissettirmek istemiyor ve değişik yöntemlerle duygularınızı gizliyorsunuz. Kendinize zaman tanıyıp koşulları gözden geçirin. Gerekli donanıma sahipsiniz.

TERAZİ: Gelişen fırsatlar karşısında kendinizi yönlendirebiliyorsunuz. Fiziksel özelliğinizi maddi kazançlarınızla paralel bir şekilde destekleyeceğiniz bir gün. İş yaşantınızla ilgili bazı konular kafanızı kurcalayabilir.

AKREP: Canlı ve dinamik yapınıza uygun ortamlarda bulunduğunuzda motivasyon gücünüz artıyor. Değişime hazırsınız. Arkadaşlarınızla organizasyona ağırlık vermeli ve başarınızı artırmayı denemelisiniz.

YAY: Çevrenizdeki kişilerin size yaklaşımları gerçekçi ve kavrayıcı olacak. Onların güçlü destekleri bazı fırsatları da birlikte getirecek. İlginç fikirlerinizle yaratıcılığına en çok başvurulan kişi oluyorsunuz.

OĞLAK: Bulunduğunuz ortamlarda kendinizi rahatça ifade ettiğiniz için çevreniz epey kalabalık olacak. Etrafınızdaki kişilerin size olan davranışlarından değişik anlamlar çıkarmak yerine müdahale etmelisiniz.

Haberin Devamı

KOVA: Maddi konuları gözden geçirmelisiniz. Birikimlerinizi değerlendirmek isteyebilirsiniz. Yaşamınızda değişiklikler yapmak için atılımları sağlamalısınız. Bugün başlattığınız gelişmeler olumlu ilerliyor.

BALIK: Duygu yüklü bir gün. Geçmişle ilgili konuların kafanıza takılmasına izin vermeyin. Yaşam kalitenizi yükseltecek çalışmalar içindesiniz. Çalışmalarınızı gizli tutuyorsunuz. Dostlarınızla bağlarınız güçleniyor.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder