Filiz Özkol 13 Eylül 2019 Günlük burç yorumları
HABERİ PAYLAŞ

13 Eylül 2019 Günlük burç yorumları

KOÇ

Beklenen misafirlerin gelmesi sizi sevindirecek. Dostlarınızla bir arada olmaktan mutlu olacaksınız. Duygusal yaşamınızı renklendirmek isteyebilirsiniz. Karşılıklı ilişkilerde yapıcı paslaşmalar söz konusu olacak.

BOĞA

Yaratıcılığınızı aktarabilirseniz her şey yoluna girer. Mesleki başarınızı ve kariyer hırsınızı olumlu şekilde kullanmalısınız. İnatçı yapınızı ortaya çıkaracak çalışmalar yapacaksınız. İkna kabiliyetinizi ortaya koymalısınız.

İKİZLER

Çevrenizde ve arkadaş gruplarınızda ilginizi çekecek biriyle tanışabilirsiniz. Duygularınızı sınamalı ve yanlış bir ilişkiye girmek istemiyorsanız temkinli davranmalısınız. Çevreyle iletişiminiz mükemmel ilerliyor.

Haberin Devamı

YENGEÇ

Özgüveninizin sağladığı tüm konularda başarılı olmaktan gurur duyacağınız çalışmalarla gündeme geleceksiniz. Birlikte çalıştığınız kişilerle aranızda oluşmasını beklediğiniz duygusal bağ iş veriminizi daha da artırıyor.

ASLAN

Değişik alanlarda yaptığınız çalışmaların ilgi görmesi motivasyonunuzu artırırken, düşünce sınırlarınızı genişletiyor. Bugün epey hareketlisiniz. Bugün birçok zincirleme işin üstesinden gelebileceksiniz.

BAŞAK

Bugün çekiciliğinizi ve kişisel enerjinizi birleştireceksiniz. Aşk yaşantınızı renklendirmek için duygusal yönlerinizle ortaya çıkacak ve sevdiğiniz kişiyi büyüleyeceksiniz. Onun size olan hayranlığı daha da artabilir.

TERAZİ

Karamsarlık için uygun bir gün değil. Küçük ayrıntıların sizi sıkmasına izin vermemelisiniz. Kendinize güveniyor ve gereğinden fazla yoruluyorsunuz. Birlikte çalıştığınız kişilerle aranızda gizli çatışmalar olabilir.

AKREP

Hep işe yarayan çözümcü yapınızla bazı olaylar çok çabuk geçecek ve dinginliğe kavuşacaksınız. Bugün çevre koşullarında gözle görülür bir hareketlenme ortaya çıkıyor. Vitamin takviyesine ihtiyacınız var.

YAY

Duygusal ve romantik bir gün. Yüksek enerjinizi olumlu kullanmaya çalışmalısınız. Yaratıcı yönleriniz ön planda olacak. Duygusal konularla ilgili karışık düşünceler içindesiniz. Karşı taraf sizi yanlış anlıyor.

OĞLAK

Doğal yapınızı ortaya koyan çalışmalarla ses getirmek istiyorsunuz. Güçlü bağların önemli olduğunu bildiğiniz için ilişkilerinizde ortalama davranıyorsunuz. Hava şartlarından kaynaklanan strese dikkat etmelisiniz.

Haberin Devamı

KOVA

Kapınızı hiç kimseye kapatmak istemiyorsunuz. Bugün, partnerinize karşı olumlu duygularla hareket edecek ve ona sahiplenici davranacaksınız. Düşüncelerinizdeki yaratıcılık her anlamda sizi ön plana çıkaracak.

BALIK

Gizli yönlerinizi ortaya koyacaksınız. Beklenmeyen şartların gelişmesiyle birçok olanağın sunulması sizi şaşırtabilir. Zevkler için para harcayacaksınız. İşlerinizin yoğunluğu sinirlerinizi bozabilir.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder