Filiz Özkol 13 Eylül 2020 günlük burç yorumları
HABERİ PAYLAŞ

13 Eylül 2020 günlük burç yorumları

KOÇ: Partnerinizle olan ilişkinize farklı gözle bakabilirsiniz. Hem kendinizi hem de onu sorgulayarak zaman kaybediyorsunuz. Olaylara değişik bir felsefe ile yaklaşmak istiyorsunuz. Olmadığı zaman da canınız sıkılıyor.

BOĞA: Sosyal ilişkilerinizdeki duygusal ihtiyaçlarınızı ortak çalışmalar içinde olduğunuz arkadaşlarınız karşılayacak. Onların size sunacağı tekliflere kayıtsız kalamayacaksınız. Bugün, çevrenizin kalabalık olmasına canınız sıkılabilir.

İKİZLER: Ele avuca sığmaz kişiliğinizin altında güçlü bir mantık yatıyor. Hayalleriniz ve hedefleriniz herkese göre çok farklı. Bulunduğunuz şartların öneminden çok asıl yapmak istediğiniz şeylere odaklanacaksınız.

Haberin Devamı

YENGEÇ: İşinizi yollardan gelecek haberlere göre düzenlemeniz gerektiği için bugün beklemenin ne kadar zor olduğunu hiç kimse sizin kadar anlayamaz. Hata yapmaktan hoşlanmıyor ve yoğun bir dönem içine giriyorsunuz.

ASLAN: Tüm işlerde kendinize geniş süreler tanıyor ve araştırmalarınızı bu yönde genişletiyorsunuz. Akılcı yaklaşımlarınız birçok kişiye ters gelebilir. Olaylara farklı mantıkla yaklaştığınız için anlaşılmıyorsunuz.

BAŞAK: İlişkilerinizde sabırlı görünen birisiniz. Ama bazen fevri hareketlerinizle her şeyi bir anda koparıyorsunuz. Yumuşak ve ılımlı yaklaştığınız bir konu üzerinde çalışırken küçük duygusal takıntı bir anda değişime neden olabiliyor.

TERAZİ: Savaşçı gezegen Mars sizi olumlu etkileyeek. İş çevrenizde kariyerinize yardım edecek kişilerle bağlantılar içinde olmanızı sağlayacak. Potansiyel gücünüzü harcamak istemiyor, bekliyor ve hedeflerinizi belirliyorsunuz.

AKREP: Entelektüel konularda kendinizi aktif ve başarılı hissediyorsunuz. Çevrenizde özel dostlarınızın fikirlerine karşı ilgisiz davranabilir ve kendi düşünceleriniz doğrultusunda hareket etmek isteyebilirsiniz.

YAY: Özgürlük duygularının size zarar verebileceğini düşünerek seçimlerinizi dikkatli yapın. Yapacağınız atılımlar için gerekli bağlantıları kuracaksınız. Ön yargısız yaklaşım tarzınız çevrenizi etkiliyor.

OĞLAK: Bugün gizli arzularınızın belirginleşmesi, partnerinizin istekleri karşısında yoğun duygular yaşamanız aklınızın karışmasına neden olabilir. Kişisel çabalarınız ve ilişkileriniz çevre koşullarıyla birlikte şekilleniyor.

Haberin Devamı

KOVA: Yaşama pratik bir şekilde bakıyorsunuz. Gücünüzün farkındasınız, başlangıçlar için yeterli cesarete sahipsiniz. Maddi konularla ilgili güzel fırsatlar gündeme gelecek. Yaşam kalitenizi artıracak projeler peşindesiniz.

BALIK: Çevrenize karşı farklı davranıyorsunuz. Duygusal konulara uzak görünmeniz farklı yorumlara neden oluyor. İyi niyetli girişimciliğiniz her zamanki gibi ses getirecek. İhmal ettiğiniz dostlarınız sizden haber bekliyor.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder