Filiz Özkol 13 Eylül 2021 günün burç yorumları
HABERİ PAYLAŞ

13 Eylül 2021 günün burç yorumları

KOÇ: Mesleki başarınızı perçinleyen bir konumdasınız. Yüksek hedefleriniz var. Planladığınız atılımları kolay bir şekilde gerçekleştirecek gücünüz olduğunu biliyorsunuz. Aile ve sosyal yaşantınız ön plana çıkıyor.

BOĞA: Duygularınızdaki artışlar yüzünden oto kontrol sınırlarınızı denetlemek zorunda kalacaksınız. Güç gösterisinde bulunabilir, partnerinize meydan okuyabilirsiniz. Duygusallıkla akılcılığı birbirine karıştırmayı sevmiyorsunuz.

İKİZLER: Kariyerinize katkısı olacak konularda araştırmalarını sürdürmek istiyorsanız bu dönemin size sağlayacağı enerjiyi iyi kullanın. Yakın dostlarınızdan da önemli destekler gelecektir. Hırslarınızı büyütüyorsunuz.

Haberin Devamı

YENGEÇ: İsteklerinizi başarma konusunda kararlısınız. Fiziksel ve zihinsel aktivitelerinizle dikkat çekeceğiniz bir dönemdesiniz. İş hayatınızda ters davranışlarda bulunmamaya özen gösterin. Yatırımlarınız gelişiyor.

ASLAN: Bütün enerjinizi para kazanmaya yönelteceksiniz. Sevdiklerinizle paylaşım içindesiniz. Maddi konulardan elde ettiğiniz fırsatlarla standartınızı yükselteceksiniz. Çevrenin dikkatleri üzerinizde.

BAŞAK: İşyerinizde değişim ve başlangıçlar için uyumlu dönemlerinizden biri. Paraya ve lükse olan merakınız sizi daha çok çalışmaya yöneltecek. Çalışmanızın karşılığını alacağınız işler yapmak istiyorsunuz.

TERAZİ: İlişkilerinizde partnerinizin olanaklarını menfaatleriniz doğrultusunda kullanabilirsiniz. Kıskanç ve sahiplenici yönleriniz belirginleşiyor. Kendi ve partnerinizin çıkarlarını potanızda toplayacaksınız.

AKREP: İlginç fikirlerin doğrultusunda birçok organizasyonların ortaya çıkacağı bir gün. Sizi destekleyen kişilerle bir arada olacaksınız. Yatırımlarınız kazanç olarak geri gelecek ve yeni başlangıçlar yapabileceğiniz bir gün.

YAY: Değişim içindesiniz ve hareketli bir yaşamı tercih edeceksiniz. Sizi popüler yapan ilişkileri tercih ediyorsunuz. Düşüncelerinizi sistemli şekilde yaşama geçirmeniz sayesinde hedeflerinize ulaşacağınız bir gün.

OĞLAK: Aşk ve ilişkilerinizi kontrollü yaşamak için göstereceğiniz çaba olumlu sonuç verecek. Sosyal çalışmalarda yönetici kişiliğinizi önde olacak. Partnerinizle gücünüzü birleştireceksiniz. Cazip kişiler ilginizi çekiyor.

Haberin Devamı

KOVA: Kafaca anlaştığınız kişilerin daha sonra yaşantınızda farklı bir boyuta geçme ihtimali sizi endişelendirmesin. En azından bazı şeyleri denemelisiniz. Çevrenizdeki kişilerle ortak kararlar aldığınız bir dönem olacak.

BALIK: Karşı görüşteki insanlarla tartışacak ve fazla tepkili olacaksınız. Verilen sözlerin yerine getirilmemesi konusunda çok titiz davranacaksınız. Başladığınız işin büyüyüp kazanç getirmesi sizi mutlu edecek.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder